De Blauwe Maagd + Q&A Vertoning De Blauwe Maagd in aanwezigheid cast en crew.
Home Agenda & Deadlines

De Blauwe Maagd + Q&A

Vertoning De Blauwe Maagd in aanwezigheid cast en crew.

Ambitieuze historische, middellange speelfilm met hoofdrollen voor Pierre Bokma en Sytske van der Ster. Filmtheater De Nieuwe Scène organiseert een speciale vertoning inclusief Q&A met regisseur Tim Klok, scenarist Joeri Pruys en hoofdrolspeler Sytske van der Ster. Meld je via de RVSP-functie onderaan de pagina aan en maak kans op een gratis ticket.

Startdatum

06 oktober 2019
om 16:00


Einddatum

06 oktober 2019
om 17:30

Locatie

Nieuwstraat 13
5911JG Venlo

Bekijk route

De Blauwe Maagd

De Provence, jaren zestig. Het Nederlandse echtpaar Thomas en Nathalie komt aan in het middeleeuwse bergdorpje Les Cordeliers. Tien jaar geleden vierden ze hier hun huwelijk en ze zijn nog steeds smoorverliefd op elkaar.

Het dorp lijkt verlaten en Thomas gaat in zijn eentje op onderzoek uit. Wanneer hij een oudere man in middeleeuwse kleding tegenkomt, wordt de man meteen neergeschoten met een pijl. Thomas snelt terug naar het dorpsplein, maar Nathalie is verdwenen. Wanhopig rent Thomas door de straten van het dorp en opeens wordt hij een donkere woning in getrokken, waar een aantal vervaarlijk ogende Fransmannen op hem staan te wachten. Nathalie blijkt ontvoerd te zijn door Les Jacobins, een naburig dorp waarmee de Cordeliers al eeuwen in een vete zijn verwikkeld. Ze stellen Thomas voor de keuze: als hij zijn vrouw ooit nog wil terugzien, zal hij de kant van de Cordeliers moeten kiezen in deze vete.

Bijzonder maakproces

De Blauwe Maagd is is een lowbudget film van regisseur Tim Klok. Het lukte hem voor de hoofdrollen Pierre Bokma en Sytske van der Ster te strikken. De opnamen vonden plaats in Frankrijk, onder meer op de Mont Ventoux. Naast de film, die ongeveer 35 minuten duurt, wordt tijdens de vertoning ook de making of vertoond, met aansluitend een Q&A met de aanwezige gasten.

Regisseur Tim Klok, scenarist Joeri Pruys en actrice Sytske van der Ster zijn bij de vertoning aanwezig.

   Tickets

   Tickets koop je via Filmtheater De Nieuwe Scène in Venlo. Kans maken op een gratis ticket? Laat dan via de RVSP-functie onder aan de pagina weten dat je erbij wilt zijn. Wij kiezen 30 september 3 personen uit die twee vrijkaarten voor de vertoning ontvangen.

   Koop je tickets hier.

   Ga in gesprek met special guests.

   Regisseur Tim Klok, scenarist Joeri Pruys en actrice Sytske van der Ster zijn bij de vertoning aanwezig. Na afloop van de film gaan ze in gesprek met het publiek en kun ook jij je vragen stellen.

   Contact us.

   Do you have any questions or just want to get in touch with us? Contact us by using the contact form below.

   Contact us!

   Contact

   Heb je een vraag of opmerking? Ben je geïnteresseerd in onze activiteiten of wil je je aansluiten bij CineSud? Neem via dit formulier contact met ons op. Benieuwd wie bij CineSud werken of een specifieke medewerker bereiken? Klik hier.

   RSVP

   Wil je ook laten weten bij deze activiteit aanwezig te zijn? Registreer je dan (gratis) hier.

   0 Reacties

   Reageren is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd met een CineSud Account. Log in of maak gratis een account aan.