DMFF 2021 | Industry Day Programma voor makers tijdens Dutch Mountain Film Festival.
Home Agenda & Deadlines

DMFF 2021 | Industry Day

Programma voor makers tijdens Dutch Mountain Film Festival.

Tijdens de 11e editie van het meerdaagse, internationale Dutch Mountain Film Festival 2021 vindt op woensdag 3 november de Industry Day plaats. Op deze dag staat alles in het Royal Theater in Heerlen volledig in het teken van de filmindustrie in Limburg en haar grensregio's. Verschillende filmmakers en -instellingen zullen aankomende projecten en initiatieven presenteren en er is uiteraard de mogelijkheid om te netwerken, te speeddaten en om masterclasses te volgen.

Startdatum

03 november 2021
om 11:00


Einddatum

03 november 2021
om 16:00

Locatie

Stationsplein 5
6411NE Heerlen

Bekijk route

Industry Day DMFF 2021

Tijdens de Industry Day van DMFF 2021 kun je in Royal Theater in Heerlen luisteren naar presentaties van filmmakers en -instellingen over aankomende projecten en initiatieven, met o.a. Netherlands Film Commission, CineSud, Filmeducatiehub Zuid, Kiki van Aubel en Niels Lemmens. Tijdens een smakelijke film- en netwerklunch kun je in gesprek gaan met filmmaakster Julia Poplawska en DMFF-directeur Toon Hezemans en kijken naar verschillende door hen uitgekozen kortfilms. Tijdens een masterclass Crowfunding hoor je van Cinecrowd alles over het crowdfunden van jouw project, waarna je vervolgens met elkaar kunt speeddaten. 

Het volledige programma vind je hieronder bij 'Programma & Tickets'.

Programma & Tickets

Het programma van deze Industry Day wordt georganiseerd door de samenwerkende partners binnen de aliantie Film in Limburg. Wil je deelnemen aan de Industry Day DMFF 2021? Hieronder vind je meer informatie over de verschillende programmaonderdelen. Geïnteresseerd om het programma te bezoeken? Meld je dan gratis aan via [email protected] en vermeld daarbij aan welk(e) onderdeel/onderdelen je wilt deelnemen.

Programma Industry Day | DMFF 2021

03 november 09:30 Film in Limburg | meeting najaar

Overleg over de toekomst, uitdagingen en kansen voor film in Limburg. Op uitnodiging, exclusief voor de partners van de alliantie Film in Limburg.

Tijd: 09.30-11.00 uur (besloten event)
Waar: Royal Theater Heerlen
Aanmelden: vooraf aanmelden verplicht, gratis via [email protected]

03 november 11:00 Film in Limburg | Update projecten

Presentatie van (aankomende) projecten van Limburgse makers en/of instellingen (voor elkaar, beleidsbepalers en andere geïnteresseerden uit de sector) Presentaties van o.a. Netherlands Film Commission, Filmeducatiehub Zuid, CineSud (Screen Talent NL, CineMakers), Kiki van Aubel & Niels Lemmens (De Karakters).

Wil je ook iets presenteren? Mail dan uiterlijk 26 oktober naar [email protected]

Tijd: 11.00-12.00 uur (voor iedereen toegankelijk)
Waar: Royal Theater Heerlen
vooraf aanmelden verplicht, gratis via [email protected]

03 november 12:15 CineSandwich | Film & Netwerklunch: Julia Popławska

Onder het genot van een smakelijke lunch gaan we in gesprek met filmmaakster Julia Popławska en DMFF-directeur Toon Hezemans en kijken we naar een of twee korte films van de gast en uit Limburg.

Tijd: 12.15-13.45 uur (voor iedereen toegankelijk)
Waar: Royal Theater Heerlen
vooraf aanmelden verplicht, via [email protected]
Kosten inclusief lunch en een drankje: €10 (incl. BTW).

03 november 14:00 CineMaster | Crowdfunden voor film

Ben jij benieuwd hoe je als filmmaker een succesvolle crowdfunding campagne kunt opzetten? Schrijf je in voor de workshop van crowdfundingplatform CineCrowd over crowdfunden voor film!

Je film financieren via crowdfunding: het heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Maar wat komt er allemaal bij kijken? Hoe bereik én betrek je de juiste doelgroep? En hoe vertel je jouw verhaal in een activerende crowdfunding teaser? We gaan uitgebreid in op de do’s en don'ts van het crowdfunden, bespreken welke fondsen kunnen bijdragen aan je crowdfunding én behandelen een succesverhaal samen met een filmmaker die al gecrowdfund heeft.

Speciaal voor Limburgse makers en Limburgse projecten is er een matchingsregeling actief met de Provincie Limburg.

Tijd: 14.00-15.00 uur
Waar: Royal Theater Heerlen
Aanmelden: via [email protected] o.v.v. Workshop CineCrowd Dutch Mountain Film Festival.

03 november 15:15 Speeddates | CineCrowd x filmmakers

Onder het genot van een drankje kunnen makers met CineCrowd in gesprek over een potentiële crowdfunding voor hun project.

Tijd: 15.15-16.15 uur
Waar: Royal Theater Heerlen
Aanmelden: via [email protected] o.v.v. Workshop CineCrowd Dutch Mountain Film Festival.

0 Reacties

Reageren is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd met een CineSud Account. Log in of maak gratis een account aan.