Limburg Film Festival 2022 Industry program hosted by CineSud.
Home Agenda & Deadlines

Limburg Film Festival 2022

Industry program hosted by CineSud.

13-16 januari 2022 vindt in Venlo de vijfde editie van het Limburg Film Festival (LFF) plaats. Een showcase filmfestival dat de bijzondere Limburgse filmcultuur zichtbaar maakt. CineSud verzorgt zoals gewoonlijk een randprogramma voor voornamelijk de industrie. Je vindt hier alle details over de programma-onderdelen van CineSud tijdens het festival!

Startdatum

13 januari 2022
om 18:00


Einddatum

16 januari 2022
om 23:00

Locatie

Nieuwstraat 13
5911JG Venlo

Bekijk route

Limburg Film Festival 2022

13-16 januari 2022 vindt de vijfde editie van het Limburg Film Festival plaats. Je vindt het complete programma van het festival hier.

"Het Limburg Film Festival maakt al het moois dat Limburg te bieden heeft op filmgebied zichtbaar en brengt de industrie drie dagen samen in een even intieme als stimulerende setting."

Guido Franken

Limburg Film Festival | Industry weekend

Tijdens de 6e editie van het Limburgs Film Festival organiseert CineSud een Industry weekend voor filmmakers uit alle hoeken van het land. Woon op zaterdag 15 januari de Limburg Film Meeting bij om te brainstormen over specifieke uitdagingen waar de Limburgse filmindustrie voor staat. Neem deel aan masterclasses om je technische en creatieve vaardigheden te verbeteren en geniet van netwerkborrels, CineTalks, vertoningen en een Q&A met bijzondere gasten! Bovendien vindt gedurende dit weekend de afsluitende sessie van het jaarlijkse feature script development programma ScriptLab 2021 plaats, waarin zes schrijvers aan hun eerste scenario werken. En tevens is er de kick-off sessie van het Shorts Lab 2022, een programma voor geselecteerde nieuwe filmmakers die de eerste stap zetten in de ontwikkeling van hun korte film! Eindes zijn gewoon het nieuw begin!

Limburg Film Festival | CineSud Program 2022

Films

Centraal tijdens het Limburg Film Festival staan natuurlijk ook de vele mooie films die er jaarlijks in Limburg gemaakt worden. Benieuwd naar het complete filmprogramma en wil je hier tickets voor kopen? Dit kan enkel via het festival zelf. Je vindt hier ook nog andere randactiviteiten. Klik op de button hieronder.

Klik hier voor het complete festivalprogramma

Contact us.

Do you have any questions regarding this event? Contact us by using the contact form below.

Contact us!

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Ben je geïnteresseerd in onze activiteiten of wil je je aansluiten bij CineSud? Neem via dit formulier contact met ons op. Benieuwd wie bij CineSud werken of een specifieke medewerker bereiken? Klik hier.

0 Reacties

Reageren is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd met een CineSud Account. Log in of maak gratis een account aan.