Limburg Film Pitch 2021 Pitch je volgende filmidee en win productiebudget.
Home Agenda & Deadlines

Limburg Film Pitch 2021

Pitch je volgende filmidee en win productiebudget.

Enkele keren per jaar organiseert CineSud een Pitching Forum waar een selectie makers hun project kan pitchen tegenover een professionele jury. De winnaar ontvangt €2.000 productiebudget. Deze eerste editie 2021 is specifiek voor Limburgse filmmakers: de Limburg Film Pitch.

Startdatum

06 maart 2021
om 10:00


Einddatum

06 maart 2021
om 18:00

Locatie

Bekijk route

Limburg Film Pitch

CineSud stimuleert nieuwe filmmakers en industry professionals op allerlei manieren. Zo organiseren we FilmLab Zuid en Writers Rooms, maar bieden we ook mogelijkheden voor co-financiering. Met het Pitching Forum willen we kansrijke plannen van filmmakers weer een duwtje in de rug geven. Het winnende filmplan voor deze editie van de Limburg Film Pitch krijgt een bijdrage in het productiebudget van €2.000 aangeboden. Vanwege de corona-pandemie organiseren we deze editie online. 

Limburg Film Pitch 2021

02 maart 11:00 Pitch Training. Part 1. Online

De geselecteerde deelnemers ontvangen Pitch Training.

Coach: Pieter Kuijpers.

Tijdstip: 11:00-12:30.

06 maart 10:00 Pitch Training. Part 2. Online

De geselecteerde deelnemers ontvangen Pitch Training.

Coach: Pieter Kuijpers.

Tijdstip: 10:00-11:30.

06 maart 15:00 Limburg Film Pitch. Online

De geselecteerde pitchers pitchen hun project tegenover een professionele jury.

Tijdstip: 15:00-16:00.

06 maart 17:00 Prijsuitreiking

De aankondiging van de winnaar van het Pitching Forum.

Limburg Film Pitch 2021 | Jury

Pieter Kuijpers

Pieter Kuijpers is oprichter en eigenaar van Pupkin Film. Hij is regisseur van onder meer Van God Los en Riphagen en producent van de Netflix-serie Ares. Met zijn Limburgse roots is hij een logische 'hoeder en promotor van de Limburgse cinema'.

Selin Șen

Selin Șen werkt bij het Nederlands Film Festival als film marketing professional en richt zich op AV-professionals, talentontwikkeling en educatie. Als film marketer werkt Selin nauw samen met diverse brancheorganisaties, film festivals en filmtheaters. Sinds 2020 is Selin lid van de Cannes Lions Brand Marketer Academy.

Pitch Jury | Jeroen Mourmans

Jeroen Mourmans (1990) is een filmmaker uit Maastricht. Hij studeerde in 2013 af met een Master in Film Studies aan de Universiteit van Amsterdam en werkte sindsdien als freelancer aan commercials en prijswinnende korte films. Zijn meest recente film, Asnacht (2020), beleefde zijn première met een selectie in de Gouden Kalf competitie op het Nederlands Filmfestival. Jeroen werkt daarnaast als filmdocent en als coach voor beginnende filmmakers.

Aanmelden

Meld je hieronder aan voor de Limburg Film Pitch 2021. Deadline: 15 februari 2021, 23.59 pm. Let op: aan deze editie kunnen alleen Limburgse filmmakers (studerend, wonend, werkend) meedoen. De najaarseditie staat open voor filmmakers uit heel Nederland. 


*Je moet een google account hebben om je project-plan in te sturen.

Stuur hier je filmplan in voor Limburg Film Pitch 2021!

  Stuur onderstaande informatie via het google inschrijfformulier hieronder in één PDF van maximaal 8 pagina's en max. 5mb. (PDF's samenvoegen en verkleinen kan gratis via diverse online tools)

  (pagina 1: titelpagina, pagina's 2-8: project). Enkel inzendingen die voldoen aan deze voorwaarde worden in behandeling genomen.

  • Een tagline, logline, synopsis, genre, format (tv, web, etc.), (beoogde) speelduur en budget;
  • Een persoonlijke motivatie van max. 1 pagina waarin je onder meer concreet aangeeft wat de connectie van de productie met Limburg is en waarom je mee wilt doen aan dit Pitch Forum (max. 2 pagina’s);
  • (Beknopte) CV’s van jezelf en cast/crew-members die meewerken. Indien nog niet definitief: wie zijn beoogd? Specificeer ook de Limburgse cast- en crew-medewerkers en/of partners (max. 2 pagina’s);
  • Een moodboard of andere relevante info (linkjes naar eerder werk strekken tot de aanbeveling);
  • Een (indicatie van het) budget (op hoofdlijnen) en dekkingsplan (geef ook aan wat de status van de co-financiering is).
  Stuur hier je filmplan in voor Limburg Film Pitch 2021!

  Contact us.

  Do you have any questions or just want to get in touch with us? Contact us by using the contact form below.

  Contact us!

  Contact

  Heb je een vraag of opmerking? Ben je geïnteresseerd in onze activiteiten of wil je je aansluiten bij CineSud? Neem via dit formulier contact met ons op. Benieuwd wie bij CineSud werken of een specifieke medewerker bereiken? Klik hier.

  0 Reacties

  Reageren is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd met een CineSud Account. Log in of maak gratis een account aan.