Masterclass | Daar sta je dan - kinderen casten en regisseren: hoe dan? Waar je op moet letten als je kinderen cast, en welke regie-aanwijzingen halen het beste uit een kind?
Home Agenda & Deadlines

Masterclass | Daar sta je dan - kinderen casten en regisseren: hoe dan?

Waar je op moet letten als je kinderen cast, en welke regie-aanwijzingen halen het beste uit een kind?

In de periode eind augustus - oktober organiseert CineSud de online masterclass-reeks Acteursregie. In drie masterclasses brengen ervaren makers je skills en vaardigheden bij omtrent het werken met acteurs! In de masterclass ‘Kinderen casten en regisseren’ vertelt spelcoach en kindercaster Elisabeth Hesemans (Elske’s Kast – caster) waar je op moet letten als je kinderen cast, en welke regieaanwijzingen het beste uit een kind halen.

Startdatum

23 augustus 2021
om 14:00


Einddatum

23 augustus 2021
om 16:00

Locatie

Bekijk route

Daar sta je dan - kinderen casten en regisseren: hoe dan?

Het regisseren van kinderen wordt gezien als een van de grootste uitdagingen voor een regisseur. Toch zijn er ook mensen die er hun hand niet voor omdraaien en die niet anders doen of willen. Wat is hun geheim? Wat kunnen we van hen leren? In de masterclass ‘Kinderen casten en regisseren’ vertelt spelcoach en kindercaster Elisabeth Hesemans (Elske’s Kast – caster) waar je op moet letten als je kinderen cast, en welke regieaanwijzingen het beste uit een kind halen.

Praktische info

Tijdens de masterclass is er alle gelegenheid tot het stellen van vragen aan de gastspreker. De masterclass vindt live (online) plaats via Zoom, het is (met je ticket-aankoop) dus niet mogelijk om de masterclass op een later moment terug te kijken.

Maandag 23 augustus, 14-00-16.00, online, live via Zoom
Tickets €15 (excl €1 handling fee)
taal: Nederlands

De event-link zal een dag van tevoren met je gedeeld worden. Heb je al prangende vragen voor onze gastspreker(s), stuur deze dan naar [email protected]

Contact us.

Do you have any questions or just want to get in touch with us? Contact us by using the contact form below.

Contact us!

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Ben je geïnteresseerd in onze activiteiten of wil je je aansluiten bij CineSud? Neem via dit formulier contact met ons op. Benieuwd wie bij CineSud werken of een specifieke medewerker bereiken? Klik hier.

Over de gastspreker: Elisabeth Hesemans

0 Reacties

Reageren is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd met een CineSud Account. Log in of maak gratis een account aan.