Masterclass | Film stunts: don't try this at home! Professionele stunts in de Nederlandse filmindustrie
Home Agenda & Deadlines

Masterclass | Film stunts: don't try this at home!

Professionele stunts in de Nederlandse filmindustrie

Van oktober t/m december organiseert CineSud de online masterclass-reeks Nederhorror en andere genres. In drie masterclasses onderzoeken we waarom er relatief weinig genrefilms worden gemaakt in Nederland en delen makers die het wél doen hun tips, tricks en geheimen. In deze masterclass vertelt Marco Maas van Stuntteam de Beukelaer hoe het in zijn werk gaat als je een stuntteam inschakelt voor je film.

Startdatum

10 december 2021
om 14:00


Einddatum

10 december 2021
om 16:00

Locatie

Bekijk route

Professionele stunts in de Nederlandse filmindustrie

Stel: je wilt iemand brandend door een raam laten springen. Of van de 11e verdieping van een flatgebouw. Who you’re gonna call? Stuntteam de Beukelaer; Nederlands eigen professionele stuntteam! In de masterclass ‘Professionele stunts in de Nederlandse filmindustrie’ legt Marco Maas van Stuntteam de Beukelaer uit hoe het in zijn werk gaat als je een stuntteam inschakelt voor je film.

Praktische info

Tijdens de masterclass is er alle gelegenheid tot het stellen van vragen aan de gastspreker. De masterclass vindt live (online) plaats via Zoom, het is (met je ticket-aankoop) dus niet mogelijk om de masterclass op een later moment terug te kijken.

Vrijdag 10 december, 14.00-16.00, online, live via Zoom
Tickets €16 (excl €1 handling fee)
taal: Nederlands

De event-link zal een dag van tevoren met je gedeeld worden. Heb je al prangende vragen voor onze gastspreker(s), stuur deze dan naar [email protected].

Contact us.

Do you have any questions or just want to get in touch with us? Contact us by using the contact form below.

Contact us!

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Ben je geïnteresseerd in onze activiteiten of wil je je aansluiten bij CineSud? Neem via dit formulier contact met ons op. Benieuwd wie bij CineSud werken of een specifieke medewerker bereiken? Klik hier.

Over de gastspreker: Marco Maas

Marco Maas is stunt coördinator/ second unit director en eigenaar van stuntteam de Beukelaer, een van de grotere stunt organisaties voor film in west Europa met meer dan 200 filmtitels op IMDB. Marco is bijna 30 werkzaam in de nationale en internationale filmindustrie.

0 Reacties

Reageren is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd met een CineSud Account. Log in of maak gratis een account aan.