Masterclass | Halloween special: hoe maak ik een horrorfilm in Nederland? Griezelige tips en tricks, voor wie durft!
Home Agenda & Deadlines

Masterclass | Halloween special: hoe maak ik een horrorfilm in Nederland?

Griezelige tips en tricks, voor wie durft!

Van oktober t/m december organiseert CineSud de online masterclass-reeks Nederhorror en andere genres. In drie masterclasses onderzoeken we waarom er relatief weinig genrefilm worden gemaakt in Nederland en delen professionals die dat wél doen hun tips, tricks en geheimen. In deze masterclass ‘Hoe maak ik een horrorfilm in Nederland?’ vertelt regisseur Niels Bourgonje over zijn ervaringen op dit gebied en deelt hij tips en tricks voor het opbouwen van een griezelige sfeer en spanning. Kijk mee, als je durft.

Startdatum

03 december 2021
om 14:00


Einddatum

03 december 2021
om 16:00

Locatie

Bekijk route

Hoe maak ik een horrorfilm in Nederland?

Nederlandse horrorfilms zijn zo’n beetje op een hand te tellen, terwijl het genre in Amerika en Azië super populair is. Waar loop je tegenaan als je in Nederland toch een horrorfilm wilt regisseren? In de masterclass ‘Hoe maak ik een horrorfilm in Nederland?’ vertelt regisseur Niels Bourgonje over zijn ervaringen op dit gebied en deelt hij tips en tricks voor het opbouwen van een griezelige sfeer en spanning. Kijk mee, als je durft. 

Niels Bourgonje maakte meerdere (korte) horror-films die wereldwijd op meer dan 500 film festivals waren te zien en al meer dan 100 awards in de wacht sleepten. Bekende titels zijn onder meer Swipe en Woodland Cemetery. Deze laatste was de eerste Horrify original voor het video-on-demand platform Horrify.

Praktische info

Tijdens de masterclass is er alle gelegenheid tot het stellen van vragen aan de gastspreker. De masterclass vindt live (online) plaats via Zoom, het is (met je ticket-aankoop) dus niet mogelijk om de masterclass op een later moment terug te kijken.

Vrijdag 3 december, 14.00-16.00 uur, online, live via Zoom
Tickets €10 (excl €1 handling fee)
taal: Nederlands

De event-link zal 24 uur van tevoren met je gedeeld worden (check voor de zekerheid ook je spam- en/of reclame-folder van je inbox). Heb je niks ontvangen de dag voorafgaand aan het event? Stuur ons dan zo spoedig mogelijk een e-mail via info[@]cinesud.nl.

Contact us.

Do you have any questions or just want to get in touch with us? Contact us by using the contact form below.

Contact us!

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Ben je geïnteresseerd in onze activiteiten of wil je je aansluiten bij CineSud? Neem via dit formulier contact met ons op. Benieuwd wie bij CineSud werken of een specifieke medewerker bereiken? Klik hier.

Over de gastspreker: Niel Bourgonje

Niels Bourgonje maakte meerdere (korte) horror-films die wereldwijd op meer dan 500 film festivals waren te zien en al meer dan 100 awards in de wacht sleepten. Bekende titels zijn onder meer Swipe en Woodland Cemetery. Deze laatste was de eerste Horrify original voor het video-on-demand platform Horrify.

0 Reacties

Reageren is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd met een CineSud Account. Log in of maak gratis een account aan.