Masterclass | Ondernemen in de filmsector Harro van Staverden (Phanta Basta) vertelt je alles over hoe je onderneemt in de filmsector.
Home Agenda & Deadlines

Masterclass | Ondernemen in de filmsector

Harro van Staverden (Phanta Basta) vertelt je alles over hoe je onderneemt in de filmsector.

In april en mei organiseert CineSud de online masterclass-reeks How to create a Self Sustainable Future in Filmmaking?. In drie masterclasses brengen ervaren makers je skills en vaardigheden bij over onderwerpen die je klaar maken voor een sterke en duurzame toekomst in de filmindustrie!

Startdatum

23 april 2021
om 14:00


Einddatum

23 april 2021
om 16:30

Locatie

Bekijk route

Kickstart je filmonderneming

In de filmwereld lijkt alles te draaien om de film. Hoe zorg je ervoor dat een film gemaakt kan worden, kwaliteit heeft, zijn publiek bereikt, prijzen wint en internationaal verkocht gaat worden? Maar net zo belangrijk is het ondernemerschap. Hoe zorg je ervoor dat je geld verdient met het maken van een film? Wat weegt zwaarder? De film of je onderneming? Hoe ga je om met de afhankelijkheid van subsidieverstrekkers in je onderneming? Wat doe je als je film af is? Val je dan in een financieel gat of lukt om een volgende film te maken? En hoe reageer je als ondernemer op de huidige uitdagingen in de filmindustrie? In deze masterclass duiken we samen in het ondernemerschap van filmmakers. Een bestaan opbouwen in de filmsector.

Praktische info

Vrijdag 23 april, via Zoom
14.00-16.30 uur
Tickets €15 (excl €1 handling fee)
taal: Nederlands
De event-link zal een dag van tevoren met je gedeeld worden.

Koop hier voordelig je ticket.

Deze masterclass is onderdeel van de online masterclass-reeks How to create a Self Sustainable Future in Filmmaking?. Tijdens de masterclasses is er tevens alle gelegenheid tot het stellen van vragen aan de gastsprekers. De masterclasses vinden plaats via Zoom. 

 • vrijdag 23 april, 14.00-16.30 uur: Masterclass | Kickstart je filmbedrijf
 • woensdag 12 mei, 14.00-16.30 uur: Masterclass | Make some NOISE: succesvolle publiekscampagnes voor films
 • dinsdag 25 mei, 14.00-16.30 uur: Masterclass | Zelf-distributie: van de keukentafel tot Gouden Film

De masterclasses zijn los te volgen voor €16 per stuk, maar met een passe-partout bespaar je zo'n 20% en betaal je slechts €40 voor de gehele reeks! Koop je tickets hier

   Contact us.

   Do you have any questions or just want to get in touch with us? Contact us by using the contact form below.

   Contact us!

   Contact

   Heb je een vraag of opmerking? Ben je geïnteresseerd in onze activiteiten of wil je je aansluiten bij CineSud? Neem via dit formulier contact met ons op. Benieuwd wie bij CineSud werken of een specifieke medewerker bereiken? Klik hier.

   Over de gastspreker: Harro van Staverden

   Harro van Staverden is producent bij Phanta Basta. Hij produceerde onder meer de (internationale co-producties) Oorlogsgeheimen, Storm: Letters van Vuur en Circus Noël.

   0 Reacties

   Reageren is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd met een CineSud Account. Log in of maak gratis een account aan.