Nocturne + Q&A Vertoning Nocturne in aanwezigheid cast en crew.
Home Agenda & Deadlines

Nocturne + Q&A

Vertoning Nocturne in aanwezigheid cast en crew.

Eigenzinnige en experimentele Nederlandse film noir over een deadline, twee producenten, een investeerder, één nacht, een meisje, wat pistolen en een hopeloos romantische regisseur. Lumière Cinema organiseert een speciale vertoning inclusief Q&A met regisseur Viktor van der Valk en hoofdrolspeler Vincent van der Valk. PLUS- en PRO-gebruikers van CineSud kunnen een kaartje kopen voor slechts €5.

Startdatum

11 mei 2019
om 21:00


Einddatum

12 mei 2019
om 00:00

Locatie

Bassin 88
6211AK Maastricht

Bekijk route

Nocturne

De opnames gaan bijna van start, maar Alex is nog altijd zoekende naar de essentie van zijn film. Zwervend door de nacht komt het moment dat hij ergens mee op de proppen moet komen steeds dichterbij, maar hij heeft geen inspiratie. Zijn vriendin kon zijn geworstel niet meer aanzien en heeft hem verlaten. De tijd tikt weg, de producenten zitten hem op de hielen, de crew bestookt hem met vragen. De grens tussen fictie en realiteit vervaagt met de minuut. Zit Alex vast in zijn eigen film? Of is het zijn alter ego?

Regiedebuut

Nocturne is het speelfilmdebuut van Viktor van der Valk. De film laat de worsteling zien van een filmmaker tijdens het creatieproces van een film.

De regisseur Viktor van der Valk is, net als acteur Vincent van der Valk, bij de vertoning aanwezig.

   Tickets

   Tickets koop je via Lumière Cinema Maastricht. Let op: PLUS- en PRO-gebruikers van CineSud kunnen een kaartje aanschaffen voor €5. Selecteer de optie '-16/CJP/Student/CineSud' in het betaalproces. Aan de deur kan om een bewijs van lidmaatschap worden gevraagd. Je kunt dit opvragen via [email protected]

   Koop je tickets hier.

   Ga in gesprek met special guests.

   Regisseur Vitor van der Valk en acteur Vincent van der Valk zijn bij de vertoning aanwezig. Na afloop van de film gaan ze in gesprek met het publiek en kun ook jij je vragen stellen.

   Contact us.

   Do you have any questions or just want to get in touch with us? Contact us by using the contact form below.

   Contact us!

   Contact

   Heb je een vraag of opmerking? Ben je geïnteresseerd in onze activiteiten of wil je je aansluiten bij CineSud? Neem via dit formulier contact met ons op. Benieuwd wie bij CineSud werken of een specifieke medewerker bereiken? Klik hier.

   0 Reacties

   Reageren is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd met een CineSud Account. Log in of maak gratis een account aan.