Working Group - Script Development Een ontwikkeltraject voor scenarioschrijvers van alle niveaus.
Home Agenda & Deadlines

Working Group - Script Development

Een ontwikkeltraject voor scenarioschrijvers van alle niveaus.

Veel scenarioschrijvers hebben een stok achter de deur nodig wanneer ze werken aan hun project - of het nu een brainstormsessie of een good old strikte deadline is. Met de introductie van de Working Group - Script Development biedt CineSud schrijvers tools aan om zichzelf hierin te ontwikkelen door ze in contact te laten komen met mede-schrijvers. Lees snel verder voor meer informatie!

Startdatum

15 november 2019
om 15:00

Einddatum

15 februari 2020
om 17:00

Locatie

Kloosterweg 1
6412CN Bekijk route

Working Group - Script Development

Heb je altijd al een fascinatie gehad voor het geschreven woord, en heb je het tot je doel gemaakt om je werk te vertalen naar beeld? Het kan lastig zijn om deze stap te maken. Je moet in de goede headspace zitten, inspiratie hebben, en het allerbelangrijkste: je moet natuurlijk motivatie hebben. En precies daar is deze Working Group voor. Er zijn geen coaches aanwezig; samen met je mede-scenarioschrijvers kom je bij elkaar en bespreek je jullie ideeën, ga je aan de slag met feedback en geef je elkaar uitdagingen en deadlines om naartoe te werken. Kortom: je hebt nu écht een stok achter de deur om het verhaal dat al zo lang in je hoofd zit op papier te zetten.

Of je nou bezig bent met het script van je eerste of tweede korte film of dat je eigenlijk pas net in de hele filmwereld komt kijken – iedereen is welkom, zolang het jouw doel is uiteindelijk je verhaal om te kunnen zetten in een filmscript. Leer van elkaar, experimenteer, ontdek en bouw meer zelfvertrouwen op over je schrijfkunsten. Tijdens de werkgroepen verzorgt CineSud drank en kleine versnaperingen.

Meedoen?

De Working Group - Script Development zal beginnen op het moment dat we minstens drie deelnemers hebben, en zal plaatsvinden op dinsdagen, woensdagen en vrijdagen in ons hoofdkantoor: Carbon 6, Kloosterweg 1, Heerlen. Gezamenlijk bepalen we de agenda.

Deadline voor aanmelden: 16 september 2019.
Aanmelden is alleen mogelijk als minimaal 'Nieuwe Filmmaker'-gebruiker van CineSud.

Ik wil meedoen!

Inschrijfformulier | Working Groups

Lijkt het je leuk om hier aan mee te doen? Maak je geen zorgen, want deze Working Group is compleet gratis – het enige wat je nodig hebt is ambitie en motivatie om met like-minded personen samen te komen en ideeën te delen. Stuur ons een bericht, we houden je dan op de hoogte van de definitieve startdatum.

0 Reacties

Reageren is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd met een CineSud Account. Log in of maak gratis een account aan.