Euregion Film Forum

Focus op de filmindustrieën in de grenslanden Nederland, België, Duitsland én Luxemburg.

Het Euregion Film Forum (voorheen Euregion Film Festival) is een meerdaags Film Forum waar men terecht kan voor verschillende soorten filmactiviteiten. De filmindustrieën uit de grenslanden Nederland, België, Duitsland én Luxemburg staan hierin centraal.

Euregion Film Forum

Euregion Film Forum (voorheen Euregion Film Festival) richt zich op de samenwerking tussen de filmindustrieën in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. Ook bespreken we actuele trends en ontwikkelingen binnen de filmsector in deze landen. Het programma bestaat uit de Crossborder Film Conference, Euregion Film Pitch, speciale filmvertoningen, netwerkborrels en meer. Euregion Film Forum is de perfecte gelegenheid om ​nieuw internationaal talent te ontdekken, te leren van ervaren professionals, te netwerken en kennis uit te wisselen.

De eerste editie vond plaats in 2016 en sindsdien is het evenement jaarlijks succesvol georganiseerd op verschillende locaties in de provincie Limburg. 

Hoe ziet dit er concreet uit?

Euregion Film Forum is een meerdaags Film Forum bestaande uit diverse filmactiviteiten, zoals talks, masterclasses, speeddates en speciale filmvertoningen. Centraal staan kennis- en ervaringsuitwisseling en netwerken in een grensoverschrijdende context. Het programma en de onderwerpen die centraal staan wisselen jaarlijks. Voorbeelden uit afgelopen jaren zijn onder meer internationale co-productie, financieringsopties en creatieve samenwerking op internationaal vlak.

Voor wie?

Euregion Film Forum richt zich op alle filmprofessionals en nieuwe makers uit de grenslanden Nederland, België, Duitsland én Luxemburg, of (andere) makers en publiek met interesse in deze filmindustrieën. 

Benieuwd naar de aankomende editie?

Hou onze Programma-pagina in de gaten voor de deadline.

Breng me naar Programma.

Lees meer over de vorige edities

Neem contact met ons op.

Heb je vragen over het Euregion Film Forum? Stuur ons dan een bericht via onderstaand contactformulier.

Contact us!