Pitch contest Pitch je volgende filmidee en win productiebudget.
Home Funding & Labs

Pitch contest

Pitch je volgende filmidee en win productiebudget.

Twee keer per jaar organiseert CineSud een Pitch contest waar een selectie makers hun project kan pitchen tegenover een professionele jury. De winnaar ontvangt €2.000 productiebudget.

Pitch contest

CineSud stimuleert nieuwe filmmakers en industry professionals op allerlei manieren. Zo organiseren we FilmLab Zuid en campussen, maar bieden we ook mogelijkheden voor co-financiering. Met de Pitch contest willen we kansrijke plannen van filmmakers weer een duwtje in de rug geven. Het winnende filmplan krijgt een bijdrage in het productiebudget en coaching aangeboden.

Aanmelden

Via het formulier onder aan deze pagina kan iedere filmmaker zich aanmelden voor de Pitch contest. Een onafhankelijke selectiecommissie bepaalt de vijf makers die mogen pitchen tijdens de contest. Een belangrijke voorwaarde is dat de productie binnen een jaar moet worden afgerond. Geselecteerde pitchers krijgen training voor hun pitch. Op de dag zelf hebben ze elk vier minuten om de jury te overtuigen van hun idee. De jury bestaat uit meerdere industry professionals.

"Verrassende keur aan projecten van talentvolle nieuwe makers."

Reinier Selen

Programma

Voor Pitch contest 2019 zijn de deelnemers reeds geselecteerd.

Neem contact met ons op.

Heb je vragen over Pitch contest? Of wil je alvast op de lijst komen te staan om op de hoogte gehouden te worden als de call voor 2020 open gaat? Stuur ons dan een bericht via onderstaand contactformulier.

Contact ons!

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Ben je geïnteresseerd in onze activiteiten of wil je je aansluiten bij CineSud? Neem via dit formulier contact met ons op.

Pitch contest

Zwart

Zwart (Black) is a dystopian comedy about coffee and a dark future in which unknown online parties know more about our secret desires than our lovers.