Industry Guide Ontmoet collega's, vind locaties en verspreid je oproepen.
Home

Industry Guide

Ontmoet collega's, vind locaties en verspreid je oproepen.

CineSud is de filmhub voor talent en industry professionals in het hart van Nederland, België en Duitsland. Binnen de hub ontmoeten nieuwe filmmakers en professionals elkaar, werken ze samen en worden er activiteiten georganiseerd om hun kwaliteiten en skills te vergroten. CineSud organiseert industry events, filmlabs, festivals en meer. Ook (co-)produceert de stichting jaarlijks tussen de 5 en 10 korte films. Sinds haar oprichting in 2011 heeft CineSud een voortrekkersrol gespeeld op het gebied van talentontwikkeling in Nederland en daarbuiten. In de Industry Guide vind je een industry database, een locatie database en vraag & aanbod.

Industry Guide

De Industry Guide is het naslagwerk voor onze unieke grensregio. Je vindt een Industry database, een locatie database en een plek waar je vraag & aanbod kwijt kunt.

Industry database

Maak jezelf zichtbaar of vind filmmakers en filmorganisaties in de Provincie Limburg en haar directe omgeving in het hart van Nederland, België en Duitsland. De industry database is de eerste tool voor producenten en filmmakers die in onze regio een productie willen draaien en op zoek zijn naar cast, crew, faciliteiten en meer.

Locations

In de locatie database vind je filmische locaties in de Provincie Limburg en haar directe omgeving in het hart van Nederland, België en Duitsland. Deze lijst geeft een goede eerste indruk. Ben je op zoek naar iets specifieks of vind je niet wat je zoekt? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vraag & Aanbod

In Vraag & Aanbod kun je oproepen verspreiden voor bijvoorbeeld cast, crew, locaties of faciliteiten. Ook kun je reageren op oproepen van anderen.