Home Vraag & Aanbod

Gezocht | Actrice (65-80) voor korte film

Geplaatst op 26/08/2019 door Guido Franken

Voor de korte film WINE (Anna Demianenko) zijn we nog op zoek naar een oudere vrouw voor de bijrol van Oma (67-85). De casting vindt plaats op donderdag 12 september tussen 10:00 en 17:00 in Heerlen.

De draaiperiode zal naar verwachting plaatsvinden van 24-26 oktober of 30 oktober - 01 november op locatie in Zuid-Limburg.

OVER DE ROL
OMA (67-85) - belangrijke bijrol, oma van Sanne (hoofdpersonage), bruin of grijs haar, klein, loopt niet meer heel soepel. Conservatief, goed opgeleid, verfijnd, heeft nobele voorouders, gelooft in familiewaarden en haar plicht om de familienaam te beschermen, praat uitgebreid en alleen in het Limburgs*. Heeft moeite met het uiten van haar emoties en om aanhankelijk te zijn.

*Indien u momenteel nog geen Limburgs (dialect) spreekt, is er een coach beschikbaar ter voorbereiding op de rol.

SYNOPSIS
Wanneer Sanne naar het ziekenhuis komt om haar vader te zien na diens beroerte, wordt ze geconfronteerd met datgene waar ze al haar hele leven van wegrent.

Scenario: Anna Demianenko, Nicole Jachmann
Regie: Anna Demianenko
Productie: La Gata Productions, YornHeijnenFilms
Lengte: +- 17 minuten
Opnamelocatie: Zuid-Limburg (Heerlen e.o.), Nederland
Opname-periode: 24-26 oktober of 30 oktober - 01 november
Vergoeding: Beschikbaar

AANMELDEN
Stuur bij interesse uiterlijk 5 september een mail naar [email protected] met hierin een duidelijke foto (profiel en idealiter ook totaal) en evt. voorgaande relevante ervaring. U krijgt uiterlijk 7 september een reactie en bevestiging van de aanmelding met hierin een exacte tijd en locatie van de auditie.

0 Reacties

Reageren is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd met een CineSud Account. Log in of maak gratis een account aan.