Home Vraag & Aanbod

Casting oproep | Actrice (V, 40-50 jaar) gezocht voor bijrol korte film Scooters

Geplaatst op 18/07/2020 door Laura Bouwmeester

CASTING OPROEP
Korte film - Scooters
Actrice (40-50 jaar) gezocht voor bijrol korte film Scooters!

Voor de nieuwe korte film Scooters onder regie van Nicole Jachmann zijn wij voor een bijrol – de moeder van een van de hoofdrollen - op zoek naar een actrice (V) in de leeftijd 40-50 jaar.

Spreken van Limburgs dialect, evenals ervaring in film/tv is een pre, maar geen must. Belangrijk is dat de actrice geloofwaardig de rol van moeder van een 17-jarige zoon kan spelen.

Synopsis Scooters:
Zomervakantie in Zuid-Limburg; een periode die eindeloos lijkt te duren. Robin (15) verveelt zich zoals alleen een puber kan en haar ouders lijken niet te bestaan. Zij en haar beste vriendin Merel delen alles en zijn onafscheidelijk. Bijna elke dag brengen ze samen door; fietsen door de buurt, hangen bij het winkelcentrum, zwemmen, roken, eindeloos kletsen en flirten met jongens. Beste vriendinnen bespreken alles. Behalve dan wat Robin ‘s avonds in bed doet; daar schaamt ze zich voor. Het feit dat Merel een redelijk grofgebekt vriendje krijgt, maakt de hele zaak nog ongemakkelijker.

Omschrijving personage:
Geen heftig accent, beetje ABN. Mooie, intelligente en kunstzinnige vrouw, liefst wat langer haar. Ze is heel vrij, beetje hippieachtig. Ze is kunstenares of maakt heel veel kunst als hobby, o.a. schilderijen. Woont na een scheiding sinds een aantal jaar alleen met haar zoon in een dorp in Limburg. Ze laat hem heel vrij, praat heel open over seks en ze hebben een goede band.

Opnamen: de film wordt opgenomen tussen 16 en 21 augustus 2020 in Limburg. Het gaat over 1 draaidag.
Vergoeding: Vergoeding aanwezig.
Aanmelden: Meld je aan door een e-mail te sturen naar Laura Bouwmeester via [email protected] met:

- Voorstellen van jezelf en korte motivatie
- Contactgegevens (e-mail, telefoonnummer, geboortedatum)
- Ervaring & eventueel cv
- 3 foto’s (waarvan minimaal 1 portret en 1 totaal)

0 Reacties

Reageren is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd met een CineSud Account. Log in of maak gratis een account aan.