Guy Renardeau jurylid in Montgomery Montgomery International Film Festival vraagt Limburgse componist in jury.
Home Nieuws & Inspiratie

Guy Renardeau jurylid in Montgomery

Montgomery International Film Festival vraagt Limburgse componist in jury.

Guy Renardeau uit Meerssen zal komende week als jurylid én panellid aantreden tijdens het Montgomery International Film Festival in Amerika.


15 augustus 2019

Hollywood

Guy Renardeau is geen onbekende in Hollywood. Als componist en producent werkte hij al aan diverse producties mee. Volgend jaar gaat de feature film Season of Rage van Gabriel Del Castillo in première, met onder meer Danny Trejo in de hoofdrol. Guy verzorgt hiervoor de muziek. Door zijn jarenlange werkzaamheden in Amerika heeft Renardeay, oorspronkelijk uit Meerssen, een groot netwerk opgebouwd in de Amerikaanse filmindustrie. Dit brengt hem nu als jurylid naar het internationale film festival van Montgomery.

Montgomery

Het Montgomery International Film Festival vindt dit jaar voor de eerste keer plaats. Er worden de nieuwste films vertoond, masterclasses en panelgesprekken met gerenommeerde filmmakers afkomstig uit Amerika, China, Canada en Europa georganiseerd en als afsluiting vindt een feestelijke Award-avond plaats. Het gebeuren zal worden uitgezonden op de Amerikaanse televisie.

0 Reacties

Reageren is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd met een CineSud Account. Log in of maak gratis een account aan.