Limburgs Museum zoekt jonge filmmakers Maak je eigen korte film over vrijheid.
Home Nieuws & Inspiratie

Limburgs Museum zoekt jonge filmmakers

Maak je eigen korte film over vrijheid.

Het Limburgs Museum roept jonge filmmakers op mee te doen aan de wedstrijd Filming Freedom. Maak een hedendaagse film over vrijheid ondersteund door historisch materiaal en kom op TV! Inzenden kan tot 1 maart.


22 december 2019

Doe mee!

75 jaar geleden werd Nederland bevrijd van de Duitse bezetting. Een verhaal, ook de bevrijding en vrijheid, heeft altijd meerdere perspectieven. Het Limburgs Museum is benieuwd hoe jongeren hier tegenaan kijken. Om deze reden initieert het Limburgs Museum het project Filming Freedom. Hiermee wil het Limburgs Museum jonge filmmakers (max. leeftijd is 25 jaar) uitdagen om een film te maken die het concept vrijheid in de hedendaagse tijd verbeeldt.

Voor dit project stelt het Limburgs Museum zijn filmcollectie beschikbaar. Maak een film tussen de 1-5 minuten en laat ons jouw visie op vrijheid zien. Wanneer ben je vrij? Hoe ziet vrijheid eruit? Wat betekent het voor jou? Makers die meedoen wordt een podium geboden op het Filming Freedom Festival en verdienen mogelijk een uitzending op L1 en coaching door een filmexpert. 

Aanmelden kan tot 1 maart 2020. Klik op de button hieronder voor alle informatie.

Vertel me meer!

0 Reacties

Reageren is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd met een CineSud Account. Log in of maak gratis een account aan.