Lumière Cinema komt met eigen jeugdfilmfestival Onderdeel van groeiende aandacht infrastructuur film.
Home Nieuws & Inspiratie

Lumière Cinema komt met eigen jeugdfilmfestival

Onderdeel van groeiende aandacht infrastructuur film.

Lumière verwelkomt jonge filmfans tijdens de herfstvakantie met een spetterende eerste editie van Filmblik Festival. Bekijk de mooiste films voor jong én oud samen op ‘t grote doek.


09 oktober 2019

Filmblik Festival

De eerste editie van Filmblik Festival vindt plaats 16 tot en met 19 oktober. Tijdens Filmblik Festival vertoont Lumière Cinema niet alleen films. Ook organiseren ze een aantal leuke en leerzame workshops! Leer vloggen als de beste, dans als een ster in je eigen videoclip, breng een knotsgek animatieverhaal tot leven of duik in een spannend schimmenspel. Een kaartje voor een filmvoorstelling of workshop uit het festivalprogramma kost € 5,- (inloopworkshop € 2,50). Voor én na de film kunnen bezoekers op vertoon van hun filmkaartje met 50% korting naar een van de workshops uit het programma.

Educatiehub

Het filmfestival is een eerste concrete activiteit in het kader van de nieuwe focus op filmeducatie in de regio. Lumière Cinema vervult sinds eind vorig jaar de rol van Educatiehub in Limburg. Hiermee krijgt de infrastructuur op gebied van film definitief vorm, met aanvullend Talent Hub CineSud, de productie- en ondersteuningsorganisatie Limburg Film Fonds en -Office en diverse festivals en andere publiekspodia (on- en offline).

0 Reacties

Reageren is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd met een CineSud Account. Log in of maak gratis een account aan.