Michiel ten Horn regisseert eerste Nederlandse Netflix Original Eind dit jaar op Netflix
Home Nieuws & Inspiratie

Michiel ten Horn regisseert eerste Nederlandse Netflix Original

Eind dit jaar op Netflix

De opnamen voor de eerste Nederlandse Netflix Original zijn gestart in Amsterdam. Nadat eerder al bekend werd dat Pupkin Film van Pieter Kuijpers de serie produceert, weten we nu ook dat Michiel ten Horn een van de regisseurs is die aan de serie verbonden is.


11 februari 2019

Ares

De serie heeft als titel Ares meegekregen en is een achtdelige psychologische horror-serie over beste vrienden Rosa en Jacob die worden uitgenodigd door een geheim studentengenootschap in het hart van Amsterdam. Ze geven zich over aan deze wereld vol rijkdom en macht. Maar dan blijkt deze plek gebouwd op demonische geheimen uit het Nederlandse verleden. Een plek waar zij een verschrikkelijke prijs betalen om bij de elite te horen.

Cast en crew

De hoofdrollen in Ares worden gespeeld door Jade Olieberg, Tobias Kersloot, Lisa Smit, Robin Boissevain, Frieda Barnhard en Gouden Kalf winnares Rifka Lodeizen. De serie wordt geregisseerd door Giancarlo Sanchez en Michiel ten Horn en is geschreven onder leiding van Michael Leendertse. Aresverschijnt naar verwachting eind dit jaar op Netflix.

"Ik vind het een eer om met Netflix samen te werken, één van de grootste en beste spelers in de wereld van drama en film."

Pieter Kuijpers

0 Reacties

Reageren is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd met een CineSud Account. Log in of maak gratis een account aan.