Nederlands Film Fonds steunt ook film Luciënne Venner Film krijgt afwerkingssubsidie.
Home Nieuws & Inspiratie

Nederlands Film Fonds steunt ook film Luciënne Venner

Film krijgt afwerkingssubsidie.

De nieuwe korte film van Luciënne Venner heeft na ontwikkelsteun nu ook een afwerkingssubsidie ontvangen van het Nederlands Film Fonds.


22 mei 2019

Silent Heat

Het Nederlands Film Fonds steunt de afwerking van de nieuwe korte film Silent Heat van Luciënne Venner met een subsidie van €75.000. Eerder ontving de film reeds een ontwikkelsubsidie van €25.000. Silent Heat is een korte experimentele film over Lyla. Op een vakantie met haar vriendin worden Lyla's fantasieën op een onverwachte manier geactiveerd. Nadat ze is gestoken door een zee-egel ontmoet ze de sensuele Valéry, die haar meeneemt naar een ondergrondse subcultuur met een eigenaardige fetisj. Het eiland blijkt vol plezier en vol van verlangen dat Lyla's leven voor altijd zal veranderen.

Luciënne Venner

Luciënne Venner maakte eerder onder meer de korte producties Me and Moresnet en Error of Eros, waarin ze haar eigenzinnige stijl liet zien. Me and Moresnet kwam tot stand met medewerking van CineSud. De in Limburg geboren maakster is naast filmmaker tevens performer en artiest en haar werk is altijd persoonlijk, intuïtief en poëtisch.

0 Reacties

Reageren is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd met een CineSud Account. Log in of maak gratis een account aan.