Nu al succes voor Writers Room projecten Drie deelnemers documentaire-room bekroond tijdens het Noordelijk Film Festival.
Home Nieuws & Inspiratie

Nu al succes voor Writers Room projecten

Drie deelnemers documentaire-room bekroond tijdens het Noordelijk Film Festival.

Twee filmplannen die in de periode september - november hebben deelgenomen aan de Writers Room - Documentaire van CineSud, zijn vorige week in de prijzen gevallen op het Noordelijk Film Festival.


12 november 2019

Ontwikkeling

In de periode september - november namen zes deelnemers deel aan de Writers Room - Documentaire van CineSud, die gecoacht werd door Nathalie Crum. In dit drie maanden durend traject ontwikkelen makers met elkaar en met de coach hun filmplannen naar een volgend level. De afsluitende sessie vond 2 november plaats tijdens het Dutch Mountain Film Festival.

Twee projecten binnen deze Room namen afgelopen weekend aansluitend deel aan de Filmkick Academy tijdens het Noordelijk Film Festival en werden daar bekroond met de hoofdprijs en een eervolle vermelding. Het gaat respectievelijk om Oranjekoek van Eza Doortmont en Indisch Zwijgen van Juliette Dominicus en Sven Peetoom. Daarnaast is het project Indisch Zwijgen, uit bijna 50 inzendingen, tevens geselecteerd voor de IDFA x VICE pitch op het IDFA.

Ook deelnemen aan een van onze Writers Rooms?

0 Reacties

Reageren is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd met een CineSud Account. Log in of maak gratis een account aan.