A Stranger From The Past Beste Europese korte film Jan Verdijk wint wederom Silver Méliès voor Best European Short Film.
Home Nieuws & Inspiratie

A Stranger From The Past Beste Europese korte film

Jan Verdijk wint wederom Silver Méliès voor Best European Short Film.

De korte film A Stranger From The Past van voormalig CineSud Talent Jan Verdijk heeft de Silver Méliès voor Best European Short Film gewonnen op het San Sebastian Horror and Fantasy Film Festival. Met zijn vorige film Wild, gemaakt in het kader van CineSud Shorts Lab, won Jan ook al de grootste prijzen in het circuit van de 'fantastische film'.


09 november 2020

A Stranger From The Past

A Stranger From The past is een dialoogloze korte film, met Jochum ten Haaf in de hoofdrol. Een automonteur opent nietsvermoedend een motorkap, maar wat hij daar aantreft bezorgt hem de schrik van zijn leven. 

De film kwam tot stand met steun van CineSud. De vorige film van Jan Verdijk, Wild, kwam tot stand in het kader van CineSud Shorts Lab en werd bekroond met de prestigieuze Méliès d’Or voor Best European Fantastic Short Film. Ook A Stranger From The Past doet het tot dusver dus goed op festivals. 

Inmiddels werkt Jan met steun van het Nederlands Filmfonds aan zijn volgende film: Pantser. Ook ontwikkelt hij diverse langspeelfilms. 

0 Reacties

Reageren is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd met een CineSud Account. Log in of maak gratis een account aan.