CineSud breidt Raad van Toezicht uit Pieter Kuijpers, Selin Sen en Mark Pütz versterken Raad van Toezicht.
Home Nieuws & Inspiratie

CineSud breidt Raad van Toezicht uit

Pieter Kuijpers, Selin Sen en Mark Pütz versterken Raad van Toezicht.

Stichting CineSud verwelkomde najaar 2020 drie nieuwe leden voor haar Raad van Toezicht (RvT). Hiermee komt het aantal RvT-leden op zes. De nieuwe leden zijn Selin Sen, Mark Pütz en Pieter Kuijpers.


28 december 2020

Transitie

Voorjaar 2020 heeft CineSud de transitie gemaakt van een bestuursmodel naar Raad van Toezicht-model voor de stichting. Guido Franken is benoemd tot directeur/bestuurder van de stichting. Het in het voorjaar van 2020 actieve driekoppige bestuur (Toon Hezemans, Geertje Caris en Sjoerd van Heugten) is geïnstalleerd als Raad van Toezicht. In de zomer van 2020 heeft CineSud middels een openbare vacature gezocht naar het versterken van haar toezichthoudend orgaan. Dit heeft geleid tot het per 12-10-2021 toetreden van drie nieuwe leden aan de Raad van Toezicht. De nieuwe leden zijn Selin Sen, Mark Pütz en Pieter Kuijpers. Zij vormen samen met Toon Hezemans, Geertje Caris en Sjoerd van Heugten de huidige Raad van Toezicht van de stichting.

Nieuwe leden

Selin Șen werkt bij het Nederlands Film Festival als film marketing professional en richt zich op AV-professionals, talentontwikkeling en educatie. Als film marketer werkt Selin nauw samen met diverse brancheorganisaties, film festivals en filmtheaters. Sinds 2020 is Selin lid van de Cannes Lions Brand Marketer Academy. Pieter Kuijpers is oprichter en eigenaar van Pupkin Film. Hij is regisseur van onder meer Van God Los en Riphagen en producent van de Netflix-serie Ares. Met zijn Limburgse roots is hij een logische 'hoeder en promotor van de Limburgse cinema'. Mark Pütz is componist voor film en televisie. Hij is vanaf de oprichting van CineSud als member betrokken geweest bij de stichting. Nu zet hij zijn kennis en netwerk in vanuit zijn rol als Lid van de Raad van Toezicht.

Lees meer via 'Over CineSud'.

0 Reacties

Reageren is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd met een CineSud Account. Log in of maak gratis een account aan.