CineSud en Holland Film Meeting bieden nieuwe producenten kansen Drie nieuwe producenten uit Zuid-Nederland krijgen toegang tot Holland Film Meeting.
Home Nieuws & Inspiratie

CineSud en Holland Film Meeting bieden nieuwe producenten kansen

Drie nieuwe producenten uit Zuid-Nederland krijgen toegang tot Holland Film Meeting.

In samenwerking met het Nederlands Film Festival lanceerde CineSud eind vorige maand een call waarmee we nieuwe producenten uit Zuid-Nederland de unieke kans wilden bieden deel te nemen aan de Holland Film Meeting (HFM) van het festival. Tijdens de Holland Film Meeting kunnen producenten kennis maken met collega's uit het vak, projecten en makers leren kennen en deelnemen aan talks, masterclasses en meer. Uit de inzendingen zijn drie nieuwe producenten geselecteerd voor deelname aan de HFM.


22 september 2020

Matchmaker en katalysator

Veel makers uit regio's anders dan de Randstad ervaren drempels om binnen te komen in de industrie. CineSud fungeert als matchmaker en katalysator voor (nieuw) filmtalent dat de volgende stap in hun carrière wil zetten. Middels eigen programma's, maar ook door samenwerkingen met veel nationale en internationale partners, leggen we verbindingen en koppelen we netwerken uit verschillende regio's en landen aan elkaar. Hierdoor versnellen we de doorstroming van makers en plannen binnen de filmketen en zijn we een katalysator voor (regionaal) filmtalent. In samenwerking met het Nederlands Film Festival en specifiek de Holland Film Meeting, zetten we dit jaar een call uit om nieuwe producenten uit Zuid-Nederland weer een stapje verder te helpen in hun ontwikkeling door gratis deel te kunnen nemen aan de Holland Film Meeting en hun programma-onderdelen.

Drie producenten

Uit alle inzendingen werden door het Professionals-programma van het Nederlands Film Festival de volgende drie deelnemers geseleceteerd: Bas Geelen (Kingswood Films), Charlotte Driessen (C-Amazing Films) en Niekie Khaled-Kleintjens. Zij maken deel uit van de Holland Film Meeting professionals en kunnen hiermee one-on-one meetings arrangeren, makers en projecten leren kennen en deelnemen aan talks, masterclasses en meer. De Holland Film Meeting vindt plaats tussen 26 september en 1 oktober. 

Lees hier alles over de Holland Film Meeting.

0 Reacties

Reageren is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd met een CineSud Account. Log in of maak gratis een account aan.