Eindbestemming in de prijzen Film van Jan Pool wordt succesvol ontvangen.
Home Nieuws & Inspiratie

Eindbestemming in de prijzen

Film van Jan Pool wordt succesvol ontvangen.

Sinds Eindbestemming van regisseur Jan Pool afgelopen september op het SHIFT Film Festival zowel de prijs voor Beste Film als de Youth Jury Award in ontvangst mocht nemen, is het niet stil gebleven rond deze korte film.


27 januari 2020

Eindbestemming

Eindbestemming is een psychologische thriller over twee jonge mensen die elkaar niet kennen maar met dezelfde trein reizen. Beiden zijn op weg om de losse eindjes van hun chaotische leven af te wikkelen. Als ze elkaar vluchtig observeren heeft ieder zijn of haar eigen gedachten, aannames en fantasieën over de ander. Maar of die kloppen met de werkelijkheid? Als ze oog in oog met elkaar komen te staan, is er geen weg meer terug.

De thriller, met in de hoofdrollen Joy Verberk (Gluckauf, Wine) en Sander van Amsterdam (Bloedbroeders), is inmiddels geselecteerd voor veertien festivals in binnen- en buitenland en won tot nu toe maar liefst negen Awards voor o.a. Best Film en the Award of Excellence. De meeste prijzen zijn afkomstig uit de Verenigde Staten.

De wereld rond

Eindbestemming werd, tot nu toe, onder andere vertoond in Los Angeles, La Jolla, Chico (USA), Rome (Italië), Boekarest (Roemenië), Madrid (Spanje), Londen en Manchester (UK).

Vanaf juni van dit jaar zal de korte film te zien zijn via video-on-demand als onderdeel van onze Korte Filmcollectie i.s.m. Cinetree. 

(c) All visual material is used with the filmmakers' permission.

0 Reacties

Reageren is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd met een CineSud Account. Log in of maak gratis een account aan.