L1 Radio en CineSud gaan filmend de zomer door Wekelijks wordt een Limburgse maker geïnterviewd in L1 Cultuurcafé.
Home Nieuws & Inspiratie

L1 Radio en CineSud gaan filmend de zomer door

Wekelijks wordt een Limburgse maker geïnterviewd in L1 Cultuurcafé.

De zomermaanden staan normaal in het teken van vakantie en even afschakelen van werk, maar dit jaar is het juist in deze periode dat filmsets weer langzaam van start gaan. Ook verdienen filmmakers speciale aandacht na de moeilijke lockdown-periode de afgelopen maanden. L1 en CineSud werken daarom samen om in juli en augustus Limburgse filmmakers een podium te bieden en in contact te brengen met het publiek.


02 juli 2020

L1 Cultuurcafé

L1 Cultuurcafé is een radioprogramma vol kunstzinnige en minder zinnige cultuur, iedere zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur. Het programma trekt door de hele provincie. Er wordt een breed scala aan onderwerpen besproken. In de zomermaanden juli en augustus willen L1 en CineSud speciale aandacht schenken aan de Limburgse filmmakers. Elke editie van Cultuurcafé gaat Jolien Linssen daarom ergens tussen 12.00 en 13.00 uur in gesprek met een Limburgse maker.

Aftrap

De aftrap vindt zaterdag 4 juli plaats door Nicole Jachmann. Nicole is scenarist en regisseuse en zou in april/mei eigenlijk haar nieuwste korte film Scooters opnemen. Door de corona-crisis werden de opnamen uitgesteld. De bedoeling is nu dat de film in augustus alsnog gedraaid wordt op diverse locaties in Limburg. Jolien Linssen gaat met Nicole in gesprek over de afgelopen maanden, haar nieuwste film en andere bezig- en werkzaamheden. 

Luister L1 Cultuurcafé elke zaterdag live!

0 Reacties

Reageren is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd met een CineSud Account. Log in of maak gratis een account aan.