Limburgse toekenningen in Lockdown Cinema-regeling Nederlands Filmfonds Honoreringen voor CineSud Talenten en deelnemers aan talentontwikkelingsprogramma's.
Home Nieuws & Inspiratie

Limburgse toekenningen in Lockdown Cinema-regeling Nederlands Filmfonds

Honoreringen voor CineSud Talenten en deelnemers aan talentontwikkelingsprogramma's.

Vorige maand lanceerde het Nederlands Filmfonds de Lockdown Cinema-regeling, een speciale steunmaatregel in corona-tijd voor producties en ideeën die ontstaan zijn en die de huidige coronacrisis - en alle beperkingen daarbinnen - als conceptueel / inhoudelijk uitgangspunt nemen. Van de 11 toekenningen hebben er vier een Limburgs tintje.


18 juli 2020

CineSud Talenten

Binnen de regeling Lockdown Cinema heeft het Nederlands Filmfonds elf projecten geselecteerd. Twee hiervan zijn van voormalig CineSud Talenten: Yorn Heijnen (Creation) en Jan Verdijk (Pantser). De producties worden nog dit jaar opgeleverd. 

Quarantaine Film Stories

Tevens hebben Eugene Arts en Emily Reekers een bijdrage ontvangen met hun script MINEUR, welke werd geschreven in het kader van de Quarantaine Film Stories-contest van CineSud en hier ook een van de prijswinnaars was. Tot slot heeft Rudi Brekelmans een realiseringsbijdrage ontvangen voor zijn verhaal Sex Sells. Rudi is een van de geselecteerde deelnemers van Film Talents to Cannes 2020. 

Gefeliciteerd aan alle betrokkenen en we kijken uit naar de resultaten!

0 Reacties

Reageren is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd met een CineSud Account. Log in of maak gratis een account aan.