Marionetten geselecteerd voor BoostNL Project van Arianne Hinz en Rinkel Film krijgt ook een korte film met steun van Limburg Film Fonds.
Home Nieuws & Inspiratie

Marionetten geselecteerd voor BoostNL

Project van Arianne Hinz en Rinkel Film krijgt ook een korte film met steun van Limburg Film Fonds.

Vandaag is de selectie bekend gemaakt van het BoostNL programma tijdens de Holland Film Meeting op het Nederlands Film Festival. Een van de geselecteerde projecten is de feature film Marionetten van de Limburgse cineast Arianne Hinz en producent Rinkel Film.


27 augustus 2020

Online

BoostNL highlight voor deze vijfde editie van het programma 8 projecten uit onder meer Nederland, Brazilië, Georgië en Egypte. BoostNL Is een vijf maanden durend programma waarin projecten speciaal gecoacht en begeleid worden in het ontwikkelproces en strategieën voor distributie, marketing en sales. Het programma start op het Nederlands Film Festival en eindigt in januari/februari op het IFFR. Vanwege het corona-virus vindt de kick-off van het programma dit jaar online plaats tussen 26-29 september.

Marionetten

Marionetten wordt de eerste feature length speelfilm van Arianne Hinz. Vorig jaar kreeg ze geld van het Limburg Film Fonds om een korte proof of concept film naar hetzelfde idee te maken. Deze film wordt volgend jaar verwacht. Tijdens BoostNL staat de verdere ontwikkeling van de feature film centraal. Marionetten is een donker drama over Lola (10) die graag onderdeel uit wil maken van een groep kinderen die met marionetten speelt in een theaterproductie. Als de kinderen zich beginnen te identificeren met hun poppen, raken ze langzaam de grip kwijt op de realiteit. Ze plannen een moord op een onschuldige vrouw, wat Lola voor de vraag stelt hoe ver ze bereid is te gaan om onderdeel uit te maken van deze groep kinderen.

0 Reacties

Reageren is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd met een CineSud Account. Log in of maak gratis een account aan.