Vijf CineSud projecten geselecteerd voor Imagine Film Festival Waarvan vier wereldpremières.
Home Nieuws & Inspiratie

Vijf CineSud projecten geselecteerd voor Imagine Film Festival

Waarvan vier wereldpremières.

Tijdens het aankomende Imagine Film Festival in EYE Amsterdam zijn maar liefst vijf CineSud projecten geselecteerd voor de competitie. Vier van deze vijf projecten beleven zelfs hun wereldpremière tijdens het festival.


10 februari 2020

Imagine Film Festival

Het Imagine Film Festival is een jaarlijks terugkerend filmfestival in EYE, Amsterdam waarin ruim anderhalve week lang fantasy-, sciencefiction-, horror-, martialarts- en animefilms worden vertoond. Tussen 16 en 25 april vindt de 36e editie van het festival plaats. 

Imagine <3 Limburg

Voor deze 36e editie zijn maar liefst vijf projecten geselecteerd met een sterke Limburgse link. De CineSud Shorts Lab productie Tot Inkeer (geregisseerd door Vincent Konings en geproduceerd door Kingswood Films en YornHeijnenFilms) gaat in wereldpremière tijdens het festival. Hetzelfde geldt voor de door CineSud gesteunde films Woodland Cemetery (Niels Bourgonje), Voor het Slapen gaan (Guido Coppis) en A Stranger From the Past (Jan Verdijk). Tot slot is ook Zwart van Tommie Geraedts geselecteerd voor de competitie.

Vorig jaar won de CineSud Shorts Lab productie Wild (Jan Verdijk) de hoofdprijs van het festival. Dit bleek de opmaat naar een internationale zegetour, met als (voorlopig) hoogtepunt de winst van de Gouden Méliès d'or op het A-festival Sitges Film Festival in Spanje. 

Imagine Film Festival

Klik hier als je alles wilt weten over het Imagine Film Festival, of tickets wilt bestellen voor het programma. Bovengenoemde producties worden vertoond in de blokken Nieuw Nederlands Peil. 

0 Reacties

Reageren is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd met een CineSud Account. Log in of maak gratis een account aan.