Vincent Sparreboom en Isa de Grood naar International Pitching Forum Duo Vincent en Isa een van de 12 geselecteerden
Home Nieuws & Inspiratie

Vincent Sparreboom en Isa de Grood naar International Pitching Forum

Duo Vincent en Isa een van de 12 geselecteerden

Filmmakersduo Vincent Sparreboom en Isa de Grood zijn geselecteerd als Nederlandse deelnemer aan het internationale Pitch Forum tijdens het Norwegian Short Film Festival, een samenwerking binnen Screen Talent Europe waar CineSud de Nederlandse gatekeeper voor is. Het Pitching Forum vindt dit jaar online plaats.


07 juni 2020

Pitch Forum

Het Pitch Forum vindt plaats 12-14 juni tijdens de online editie van het Norwegian Short Film Festival, dat normaliter in Grimstad georganiseerd wordt. Het Pitch Forum is een samenwerking tussen partners binnen Screen Talent Europe, een netwerk dat talent hubs en emerging filmmakers uit heel Europa met elkaar verbindt. CineSud is Nederlandse partner in Screen Talent Europe en gatekeeper voor dit project, samen met New Noardic Wave.

Uit 85 inzendingen zijn 12 deelnemers geselecteerd uit 7 landen, waaronder Zweden, Duitsland, Denemarken, Frankrijk en Ierland. Nederland levert één deelnemer(sduo) aan de pitch: Vincent Sparreboom en Isa de Grood met het documentaire-project The Last Conversation. Vincent en Isa presenteren het project tijdens het Pitch Forum. Deelnemers maken op kosten van CineSud, New Noardic Wave en het Screen Talent Europe-netwerk kans op €4.000 voor een nieuw kortfilmproject, en tevens toegang tot online industry activiteiten van het festival. Het industry programma bestaat onder meer uit trainingen, masterclasses en speeddates met de Screen Talent Europe partners.

0 Reacties

Reageren is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd met een CineSud Account. Log in of maak gratis een account aan.