Charlotte Driessen geselecteerd voor ACE Training Days NL Alumni van CineSud Producers Lab 2019-2020.
Home Nieuws & Inspiratie

Charlotte Driessen geselecteerd voor ACE Training Days NL

Alumni van CineSud Producers Lab 2019-2020.

Charlotte Driessen van Harpy Films is een van de geselecteerde emerging producers binnen het programma Training Days NL van ACE Producers.


11 maart 2021

Training Days NL

Training Days NL is een nieuw programma van ACE Producers waarin het emerging producenten uit Nederland, België, Duitsland en Luxemburg samenbrengt om meer kennis te vergaren over de internationale context van audiovisuele producties, zowel in termen van co-productie als internationale festivals en markten. De Training Days zijn daarnaast een mooie gelegenheid om het netwerk van makers snel en krachtig uit te breiden. Training Days NL vindt plaats 17-19 mei. De geselecteerde producenten zijn:

Fabian Driehorst, Fabian&Fred, Germany
Roxana Richters, Chromosom Film, Germany
Aydin Dehzad, Freelance, Netherlands
Tom van Blommestein, Lemming Film, Netherlands
Maaike Neve, BIND Film, Netherlands
Max De Wolf, TopKapi Films, Netherlands
Emma Kuijper, DOXY, Netherlands
Chris Elize Stenger, Family Affair Films, Netherlands
Loes Komen, Room for Film, Netherlands
Charlotte Driessen, Harpy Films, Netherlands
Fee Buck, Pandora Film, Germany
Anna Werner, Komplizen Film, Germany
Tim Martens, Krater, Belgium
Neigeme Glasgow-Maeda, Wady Films, Luxembourg

Charlotte Driessen

Charlotte Driessen was een van de deelnemers van het eerste CineSud Producers Lab in 2019-2020. Binnen het Producers Lab werden nieuwe producenten uit Zuid-Nederland handvaten geboden om verder te komen in het producenten-vak, zo waren er meerdere trainingssessies van enkele dagen, een mentor-coaching en netwerkprogramma's tijdens festivals. Met het programma wilde CineSud een springplank zijn voor aanstormende producenten uit het zuiden van het land. 

"De selectie van Charlotte voor ACE ProducersTraining Days NL is allereerst een mooie prestatie van Charlotte zelf en die heeft ze dubbel en dwars verdiend," vertelt Guido Franken (directeur CineSud). "Daarnaast laat het zien dat unieke talentontwikkelingsprogramma's buiten de Randstad (buiten de 'gevestigde industrie') van groot belang zijn en ze nieuwe makers kunnen helpen de filmsector sneller te betreden. We feliciteren Charlotte met deze mooie kans en zijn ervan overtuigd dat ze ook deze met beide handen aangrijpt!" 

Lees hier meer over Harpy Films / Charlotte Driessen.

0 Reacties

Reageren is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd met een CineSud Account. Log in of maak gratis een account aan.