CineSud onderdeel van Labs Connexion Clermont-Ferrand 2021 Netwerkprogramma voor waardevolle labs en talentvolle internationale makers.
Home Nieuws & Inspiratie

CineSud onderdeel van Labs Connexion Clermont-Ferrand 2021

Netwerkprogramma voor waardevolle labs en talentvolle internationale makers.

CineSud is morgen een van de partijen die door het kortfilmfestival van Clermont-Ferrand gevraagd is deel te nemen aan het industrie-programma Labs Connexion Clermont. Dit netwerkplatform biedt nieuwe makers van over de hele wereld de kans kennis te maken met waardevolle residenties, labs en talent-hubs in Europa.


04 februari 2021

Labs Connexion Clermont

Labs Connexion Clermont is het ontmoetingsplatform van het Kortfilmfestival van Clermont Ferrand en vast onderdeel van de Short Film Market. Deze grootste kortfilmmarkt ter wereld brengt jaarlijks duizenden makers en filmorganisaties van over de hele wereld samen. Tijdens de Labs Connexion gaan geselecteerde talentvolle nieuwe makers in gesprek met vertegenwoordigers van residencies, labs en talentontwikkelingsprogramma's, zoals Torino Film Lab, Midpoint Institute en Le Groupe Oest - European Film Lab.

Dit jaar is ook CineSud een van de residenies, labs en talentontwikkelingsprogramma's waar makers mee in gesprek kunnen. Anna Demianenko (talent manager CineSud): "We zijn vereerd dat het festival ons benaderd heeft aan te sluiten als waardevol talentontwikkelingsinitiatief voor nieuwe makers. Door onze grensoverschrijdende ligging en focus brengen we makers uit heel Europa en de wereld samen en bieden we middels allerlei programma's tools waarmee ze hun skills en projecten kunnen doorontwikkelen. We hopen dat ook dit keer de ontmoetingen leiden tot samenwerkingen met nieuwe makers zodat we hen verder kunnen helpen in hun carrière!" 

0 Reacties

Reageren is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd met een CineSud Account. Log in of maak gratis een account aan.