Luka Kluskens naar International Pitching Forum Luka Kluskens een van de 12 geselecteerden.
Home Nieuws & Inspiratie

Luka Kluskens naar International Pitching Forum

Luka Kluskens een van de 12 geselecteerden.

Luka Kluskens is geselecteerd als Nederlandse deelnemer aan het internationale Pitch Forum tijdens het Norwegian Short Film Festival, een samenwerking binnen Screen Talent Europe waar CineSud de Nederlandse gatekeeper voor is. Het Pitching Forum vindt dit jaar online plaats.


27 mei 2021

Pitch Forum

Het Pitch Forum vindt plaats 8-10 juni tijdens de online editie van het Norwegian Short Film Festival, dat normaliter in Grimstad georganiseerd wordt. Het Pitch Forum is een samenwerking tussen partners binnen Screen Talent Europe, een netwerk dat talent hubs en emerging filmmakers uit heel Europa met elkaar verbindt. CineSud is Nederlandse partner in Screen Talent Europe en gatekeeper voor dit project.

Uit 95 inzendingen zijn 12 deelnemers geselecteerd uit 7 landen, waaronder Zweden, Duitsland, Denemarken, Frankrijk en Ierland. Nederland levert één deelnemer aan de pitch: Luka Kluskens met het fictie-project Als een Schaduw bleef je mij bewaard. Luka presenteert het project tijdens het Pitch Forum. Deelnemers maken op kosten van CineSud en het Screen Talent Europe-netwerk kans op €4.000 voor een nieuw kortfilmproject, en tevens toegang tot online industry activiteiten van het festival. Het industry programma bestaat onder meer uit trainingen, masterclasses en een receptie met de Screen Talent Europe partners en filmtalenten uit heel Europa.

0 Reacties

Reageren is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd met een CineSud Account. Log in of maak gratis een account aan.