Cinecademy Online courses voor en door professionals.
Home Nieuws & Inspiratie

Cinecademy

Online courses voor en door professionals.

Leer van industry professionals waar en wanneer je maar wilt. Cinecademy is de online leeromgeving van CineSud. Via Cinecademy kun je online courses aanschaffen. Deze bestaan uit een theoretisch handboek met opdrachten, downloadables en video-interviews met experts. Er zijn courses voor zowel fictie als non-fictie makers.

Cinecademy

Cinecademy is de online leeromgeving van CineSud. Op een laagdrempelige manier kun je waar en wanneer je maar wilt je kennis bijspijkeren over uiteenlopende onderwerpen. Of je nu meer wilt weten over begroten en financieren voor fictiefilms of documentaires, het schrijven van je regievisie of scenario of het maken van een distributiestrategie - op Cinecademy vind je wat je zoekt. Elke online course bestaat uit een theoretisch handboek met opdrachten, downloadables en video-interviews met experts als Anne Barnhoorn, Remy van Heugten en Pieter Kuijpers.

  • Online courses op gebied van fictie en documentaire
  • Van pitchen, begroten en financieren tot en met de distributie
  • Leer van industry experts met internationale ervaring
  • In je eigen tijd en waar je maar wilt
  • All-access pass voor de echte doorzetter

"Essentiële praktische vaardigheden die ik nu met één muisklik kan leren."

Kim

Ben je er klaar voor?

De experts van de Cinecademy cursussen zijn beroepsprofessionals die weten waar ze over praten. Zo krijg je alleen informatie die ook daadwerkelijk goed is voor jouw groei. Naast de video's per module en het uitgebreide handboek dat je per cursus kunt downloaden, biedt Cinecademy jou onder andere extra downloads en voorbeelden. Hard werken leidt tot resultaat, ga nu naar Cinecademy!

Neem contact met ons op.

Heb je vragen over Cinecademy? Stuur ons dan een bericht via onderstaand contactformulier.

Contact ons!

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Ben je geïnteresseerd in onze activiteiten of wil je je aansluiten bij CineSud? Neem via dit formulier contact met ons op. Benieuwd wie bij CineSud werken of een specifieke medewerker bereiken? Klik hier.