CineShorts Bekijk de beste korte films waar en wanneer je maar wilt.
Home Nieuws & Inspiratie

CineShorts

Bekijk de beste korte films waar en wanneer je maar wilt.

CineShorts is het video-on-demand platform voor korte films. Bekijk de beste films van over de hele wereld waar en wanneer je maar wilt. CineShorts wordt gelanceerd in september 2019.

CineShorts

CineSud zet zich dagelijks in voor nieuwe filmmakers en professionals. Naast ondersteuning bij de ontwikkeling en productie van hun projecten, bieden we deze filmmakers ook een podium. Dat doen we tijdens festivals en events, maar nu ook via een video-on-demand platform voor korte films: CineShorts. Op CineShorts vind je de beste korte films van filmmakers van over de hele wereld. Voor de prijs van nog geen twee cappuccino's per maand krijg je toegang tot een gecureerde collectie korte films, die maandelijks wordt aangevuld met minimaal vier nieuwe titels.

  • Kijk de beste korte films waar en wanneer je maar wilt
  • Voor een lage, vaste prijs per maand
  • Word aangestoken door het verhaal van de filmmaker
  • Kom in contact met de filmmakers
  • Schrijf recensies en aanbevelingen

Voor publiek

Kijk waar en wanneer je maar wilt de beste korte films, gecureerd door internationale partners uit de filmwereld. Leer de filmmakers en diens verhaal kennen, kijk behind-the-scenes beelden, ga in gesprek met de maker en laat je ongezouten mening achter!

Voor filmmakers

Vertel je verhaal aan een breed publiek en ontmoet andere makers. Naast een platform waar film gekeken en beleeft kan worden, fungeert CineShorts ook als social media voor emerging filmmakers en als plek waar makers en publiek elkaar ontmoeten.

"Het eerste platform in de Benelux waar de korte film en haar makers het podium krijgen dat ze verdienen."

Thijs Horbach

Ben je er klaar voor?

Markeer dan alvast de laatste week van september 2019 in je agenda, want vanaf die dag gaat het platform live. Stream de beste films uit je eigen regio en ver daarbuiten waar en wanneer je maar wilt. Thuis, in de trein of op vakantie. Elke maand lanceren we minimaal vier nieuwe titels, mét achtergronden zoals behind-the-scenes beelden en een interview met de maker.

Neem contact met ons op.

Heb je vragen over CineShorts, of wil je je film aanmelden voor het platform? Stuur ons dan een bericht via onderstaand contactformulier.

Contact ons!

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Ben je geïnteresseerd in onze activiteiten of wil je je aansluiten bij CineSud? Neem via dit formulier contact met ons op.