Video-on-Demand Bekijk de beste korte films waar en wanneer je maar wilt.
Home Nieuws & Inspiratie

Video-on-Demand

Bekijk de beste korte films waar en wanneer je maar wilt.

In november 2019 lanceerde CineSud i.s.m. Cinetree hét video-on-demand platform voor korte films. Bekijk de beste films van over de hele wereld waar en wanneer je maar wilt.

Video-on-demand

CineSud zet zich dagelijks in voor nieuwe filmmakers en professionals. Naast ondersteuning bij de ontwikkeling en productie van hun projecten, bieden we deze filmmakers ook een podium. Dat doen we tijdens festivals en events, maar nu ook via een video-on-demand platform voor korte films: De Korte Filmcollectie i.s.m. Cinetree. Op dit platform vind je de beste korte films van filmmakers van over de hele wereld. Je vindt er een gecureerde collectie bestaande uit tientallen korte films, die maandelijks wordt aangevuld met minimaal vier nieuwe titels. De Korte Filmcollectie is een samenwerking met Cinetree, het VOD-platform in de Benelux voor de kwaliteitsfilm.

  • Kijk de beste korte films waar en wanneer je maar wilt
  • Maak kennis met nieuw filmtalent
  • Word aangestoken door het verhaal van de filmmaker
  • Schrijf recensies en aanbevelingen

Voor publiek

Kijk waar en wanneer je maar wilt de beste korte films, gecureerd door internationale partners uit de filmwereld. Leer de filmmakers en diens verhaal kennen, kijk behind-the-scenes beelden, ga in gesprek met de maker en laat je ongezouten mening achter!

Voor filmmakers

Vertel je verhaal aan een breed publiek en ontmoet andere makers. Naast een platform waar film gekeken en beleefd kan worden, willen we via het platform ook de ontmoeting tussen en dialoog tussen makers en publiek stimuleren.

"Het eerste platform in de Benelux waar de korte film en haar makers het podium krijgen dat ze verdienen."

Thijs Horbach

Ben je er klaar voor?

Stream de beste films uit je eigen regio en ver daarbuiten waar en wanneer je maar wilt. Thuis, in de trein of op het strand. Elke maand lanceren we minimaal vier nieuwe titels, mét achtergronden zoals behind-the-scenes beelden en meer informatie over de films. Ga nu direct naar De Korte Filmcollectie.

Neem contact met ons op.

Heb je vragen over CineShorts, of wil je je film aanmelden voor het platform? Stuur ons dan een bericht via onderstaand contactformulier.

Contact ons!

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Ben je geïnteresseerd in onze activiteiten of wil je je aansluiten bij CineSud? Neem via dit formulier contact met ons op. Benieuwd wie bij CineSud werken of een specifieke medewerker bereiken? Klik hier.