FilmDesk 2022

Maandelijkse meet-up en peer-to-peer helpdesk om al je filmvragen en -uitdagingen te bespreken.

CineSud is het eerste aanspreekpunt voor filmmakers die in de regio werken of willen werken. Dagelijks verwelkomt onze mailbox diverse vragen van nieuwe filmmakers, industry professionals of organisaties en instellingen die bezig (willen) zijn met (beeld)media en film. Om de aanwas van (hulp)vragen behapbaar te houden en je het beste van dienst te kunnen zijn, introduceren we vanaf 2019 een maandelijkse meet-up op verschillende locaties en vanaf maart 2020 online.

FilmDesk: de peer-to-peer helpdesk

Zoek je hulp bij de financiering van je project? Heb je een geniaal filmidee, maar weet je niet hoe je ermee verder komt? Heb je een film gemaakt, en wil je die aan het grote publiek laten zien? Kom dan langs op onze periodieke meet-up! CineSud staat als eerste aanspreekpunt voor filmmakers in het hart van Nederland, België en Duitsland klaar om je verder te helpen. Als we dat zelf niet direct kunnen, kunnen we je door ons nationale en internationale netwerk altijd koppelen aan de juiste persoon of organisatie die dat wèl kan. Tijdens de FilmDesk helpen we je op weg, en bieden we je handvaten om je vraagstuk daarna verder aan te pakken.

Voor iedereen

Onze FilmDesks vinden plaats op verschillende locaties in Limburg en/of online. Je vindt hieronder een overzicht van de aankomende FilmDesks. Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt. Als een afspraak vol is, wordt dat in het programma-overzicht gemeld. De meet-ups zijn gratis en voor iedereen toegankelijk. Je hoeft niet ingeschreven te zijn bij CineSud. Zijn we op locatie? Dan verzorgen we een drankje. Wil je ook tussen de meet-ups door ondersteuning van het CineSud-team? Schrijf je dan in voor Club CineSud of kom naar activiteiten en events.

09-08
05-09
09:30 tot 11:30
FilmDesk, via Zoom dinsdag 9 augustus

Kom langs!

Wil je langskomen? Geef je voorkeursdag en -tijd (zie tijdslot in het programma hierboven) door via onderstaand formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak te bevestigen.