mini-DOCS 2023

Ontvang €1.000 om je mini-documentaire te realiseren!

Mini-DOCS is een programma waarin makers worden uitgedaagd documentaires van maximaal 120 seconden te ontwikkelen en realiseren over locaties in Limburg. Voor de 2023-editie zijn we specifiek op zoek naar ideeën voor mini-DOCS in Sittard-Geleen en de Cultuurregio Noord. Geselecteerde ideeën ontvangen €1.000 om de documentaires te realiseren.

Mini-DOCS

Met de mini-DOCS willen we experimenteren met nieuwe manieren om content te creëren en te presenteren. De mini-DOCS dienen te worden gedraaid in een 1:1 kader, zodat ze goed verspreid kunnen worden via Social Media en mobiele apparaten.

Dien nu je plan in en ontvang €1.000 om jouw mini-DOC te realiseren! Dit jaar worden er in totaal acht mini-DOCS gerealiseerd: verdeeld over locaties in Sittard-Geleen en locaties in de Cultuurregio Noord.*

*deelnemende gemeenten in de Cultuurregio Noord zijn hier te vinden.

Mini Docs Sittard-Geleen en Cultuurregio Noord

Duik in de wereld van Limburgse verhalen met een exclusieve première van de films gemaakt in het kader van het mini-DOCS 2023 programma voor Sittard-Geleen en regio Noord. Laat je betoveren door acht meeslepende mini-documentaires die het karakter en de schoonheid van verschillende locaties in heel Limburg belichten. Deze unieke films zijn het resultaat van creatieve passie en toewijding. Mis deze kans niet om deze visuele meesterwerken te aanschouwen en te genieten van de bijbehorende Podcast Hunt in Limburg. Kom langs en laat je inspireren door de kracht van lokale verhalen!

Contact us.

Do you have any questions or just want to get in touch with us? Contact us by using the contact form below.

Contact us!