Video-on-Demand

Bekijk de beste korte films waar en wanneer je maar wilt.

In 2019 lanceerde CineSud een video-on-demand dienst voor korte films: CineMakers.eu. Vanaf 2021 vind je hier ook online talks en masterclasses. Bekijk de beste films van over de hele wereld en laat je inspireren door vakprofessionals waar en wanneer je maar wilt.

Ga naar video-on-demand

Video-on-demand

CineSud zet zich dagelijks in voor nieuwe filmmakers en professionals. Naast ondersteuning bij de ontwikkeling en productie van hun projecten, bieden we deze filmmakers ook een podium. Dat doen we tijdens festivals en andere activiteiten, maar sinds 2019 ook via een video-on-demand platform voor korte films. In eerste instantie deden we dit samen met Cinetree via De Korte Filmcollectie. Door de sterke groei werd in 2021 besloten om op een zelfstandig platform verder te gaan: CineMakers.eu. Op dit platform vind je de beste korte films van filmmakers van over de hele wereld. Tevens kun je masterclasses terugkijken, cursussen volgen en talks en podcasts beluisteren.

Kijk de beste korte films waar en wanneer je maar wilt
Maak kennis met nieuw filmtalent en ga met ze in gesprek
Word aangestoken door het verhaal van de filmmaker
Schrijf recensies en aanbevelingen
Laat je inspireren door vakprofessionals en versterk je skills

Voor publiek

Kijk waar en wanneer je maar wilt de beste korte films, gecureerd door internationale partners uit de filmwereld. Leer de filmmakers en diens verhaal kennen, kijk behind-the-scenes beelden, ga in gesprek met de maker en laat je ongezouten mening achter!

Voor filmmakers

Vertel je verhaal aan een breed publiek, ontmoet andere makers en laat je inspireren door collega vakprofessionals. Naast een platform waar film gekeken en beleefd kan worden, willen we via het platform ook de ontmoeting tussen en dialoog tussen makers en publiek stimuleren.

Het eerste platform in de Benelux waar de korte film en haar makers het podium krijgen dat ze verdienen. Thijs Horbach

Ben je er klaar voor?

Stream de beste films uit je eigen regio en ver daarbuiten waar en wanneer je maar wilt. Thuis, in de trein of op het strand. Elke maand lanceren we minimaal vier nieuwe titels, mét achtergronden zoals behind-the-scenes beelden en meer informatie over de films. Ga nu direct naar CineMakers.eu.

Neem contact met ons op.

Wist je dat als lid van CineSud korting krijgt op je aankopen of abonnement bij CineMakers? Heb je vragen over CineMakers? Stuur ons dan een bericht via onderstaand contactformulier.