Aftermovie | REwriteIT 2023

Daar is 'ie dan! Met deze aftermovie werpen we even een terugblik naar tweede residentie en afsluiting van de eerste editie van REwriteIT!, een grensoverstijgend scriptlab voor eerste of tweede feature films in ontwikkeling.

De tweede REwriteIT: Feature ScriptLab-residentie vond plaats tijdens het Nederlands Film Festival (NFF) in september, waar onze getalenteerde Vlaamse en Nederlandse deelnemers naast coaching en begeleiding de kans kregen om professionals uit de filmindustrie te ontmoeten, NFF-netwerkborrels bij te wonen en de openingsfilm Sweet Dreams te bezoeken.

Gedurende de residentie werkten onze deelnemers hard aan hun speelfilmprojecten, onder de deskundige begeleiding van de vaste coaches Jolein Laarman en later Stijn Coninx. Ook kregen ze weer de kans om te werken met getalenteerde acteurs. Zo sluiten we een bijzonder hoofdstuk af in de tweede REwriteIT: Feature ScriptLab-residentie.

REwriteIT 2023 kwam tot stand in samenwerking met Filmfestival Oostende & BNP Paribas Fortis België. We wensen de deelnemers nog heel veel succes met hun projecten en we kijken uit naar de eindprojecten!

Ga naar onze Facebook voor alle foto's!