CineSud zoekt versterking voor team

Vacatures voor een marketing-communicatie coördinator en programma-medewerker.

Het nieuwe jaar begint goed: door de sterke groei van CineSud zijn we op zoek naar versterking van ons organisatie-team. We zoeken specifiek naar een marketing-communicatie coördinator en een programma-medewerker.

Marketing-communicatie coördinator

Als Marketing-communicatie coördinator ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en (door)ontwikkelen van onze marketing-communicatie, redigeer, plaats en deel je content via onze eigen kanalen en social media, verzamel je data en voer je data-analyses uit. Ook richt je je op het werven van publiek, partners en sponsoren (zowel voor activiteiten als voor ons membership-program Club CineSud). Reageren op beide vacatures kan tot en met donderdag 8 februari.

Meer over de vacature & reageren

Programma-medewerker

Als programma-medewerker ben je van begin tot eind van een productie betrokken en werk je samen met het Hoofd Programma voor het uitvoerende productiewerk. Als programma-medewerker organiseer en ondersteun je meerdere tegelijk lopende activiteiten en projecten (zowel on- als offline). Je hebt een taak in de realisatie van alle activiteiten en stuurt waar nodig bij om de gestelde doelen te behalen.

Meer over de vacature & reageren