Vincent van den Ouden neemt deel aan Interfilm Berlin Script Pitch

Vincent geselecteerd met zijn project The Sound of Sunset.

Geplaatst op 7 oktober 2024

Script Pitch

In het hart van het interforum, het randprogramma van Interfilm Berlin voor professionele bezoekers en filmliefhebbers, ligt de International Script Pitch. Al negen jaar nodigt het programma de auteurs van innovatieve korte films uit om na een intensieve week van workshops en coaching hun scenario's te pitchen in een competitie voor een internationale jury.
 

Vincent van den Ouden

Ook dit jaar is CineSud partner van Interfilm Berlin. Als deel van het partnership maakt Vincent van den Ouden dit jaar deel uit van de selectie voor de Script Pitch tijdens Interfilm Berlin. Hij neemt deel aan het zesdaagse evenement met haar project The Sounds of Sunset. Vincent nam eerder deel aan Writers Rooms en Pitch Forums van CineSud.

De Interfilm Berlin Script Pitch vindt tussen 5 en 10 november. Naast een industry- en netwerkprogramma krijgt elke deelnemer 5 minuten de tijd om zijn project te pitchen en de internationale jury van zijn idee te overtuigen. Een vakjury kiest een winnaar die €2.000 wint en toegang krijgt tot het coachingprogramma CineSud ShortsLab, beide beschikbaar gesteld door CineSud.

Vincent volgen?

Meer over Vincent en zijn reis volg je t.z.t. via onze website en social media!