Yentl Vlachos rondt filmen Wet Boy succesvol af

Wet Boy werd gepitcht tijdens het jaarlijkse Screen Talent Europe Pitching Forum.

Geplaatst op 2 juli 2024

Het is Yentl Vlachos' eerste korte film, ze heeft voornamelijk veel videoclips op haar naam staan. Ecoutez moi van Claude bijvoorbeeld, maar ook Love me more van Davina Michelle en Satisfyer van Roxy Dekker. Het was daarom een bijzondere ervaring voor Yentl. "Het was een fantastische tijd. Buiten dat we genoten van 27 graden was de sfeer over het algemeen heel positief en ontzettend energiek. Iedereen was gemotiveerd", vertelt ze.

Uitdagingen

Toch waren er ook wat uitdagingen. Yentl: "Een van de grootste uitdagingen was om binnen ons strakke draaischema te blijven, vooral omdat we afhankelijk waren van natuurlijk zonlicht. Ook hadden we veel waterscènes, dit blijft spannend als je met ontzettend dure apparatuur het water in gaat. Dankzij het flexibele en hardwerkende team hebben we een prachtige productie gehad!"

Samenwerken

Het team vond Yentl sowieso een van de mooiste dingen aan het draaien van Wet Boy. "Wat mij echt opviel, was de sterke samenwerking en de positieve houding van elk crew en castlid. Al met al was het een fantastische ervaring en ik ben heel trots op wat we hebben bereikt. Ik kijk ernaar uit om het eindresultaat met jullie te delen!"

Hieronder delen we een aantal exclusieve behind the scenes foto's van de opnames gemaakt door Zona Worldwide.

STEP-UP Academy 

Wet Boy maakt deel uit van de CineSud STEP-UP Academy. Naast deelname aan het Screen Talent Europe Pitching Forum werd Yentl gecoacht in de pre-productie en ondersteunt CineSud daarnaast de distributie van deze kort film.