Word vriend of partner

Word vriend of partner van CineSud.

CineSud zorgt voor een breed draagvlak voor film, voor kansen voor filmmakers om zich verder te ontwikkelen en voor mogelijkheden om verhalen te vertellen die mensen raken, inspireren en boeien. Ook als niet-filmmaker kun je je steentje bijdragen.

Help mee

Help jij ons in de toekomst mooie Limburgse verhalen naar het witte doek te brengen? Vind je het net als ons belangrijk dat regionaal talent de kans krijgt zich te ontwikkelen en dat Limburg het verdient een rijke filmcultuur te behouden en ontwikkelen? Word dan vriend of partner van CineSud. 

"CineSud zorgt voor het fundament van de Limburgse filmindustrie." Pieter Kuijpers

Word vriend

Ben je filmliefhebber? Draag je (de Limburgse) cultuur en talentontwikkeling een warm hart toe? Of vind je het gewoon fijn om (nieuwe) makers verder te helpen, mooie producties te helpen realiseren en bij te dragen aan een aantrekkelijk cultureel en creatief klimaat in Limburg en omgeving? Met een eenmalige of jaarlijkse donatie word je vriend van CineSud help je ons Limburgse makers en verhalen het podium te blijven bieden dat ze verdienen. Bij donaties vanaf €100 ontvang je jaarlijks een uitnodiging voor twee personen voor openingsavonden van filmfestivals in de provincie Limburg en de voorpremière van de nieuwste films uit onze talentontwikkelingsprogramma's. 

Word partner

Speciaal voor organisaties en bedrijven bieden we de mogelijkheid partner te worden van CineSud. Vanaf €500 per jaar profiteer je van diverse voordelen en zichtbaarheid tijdens activiteiten van CineSud. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. 

Neem contact op