Doneer of word partner Draag je steentje bij aan de ontwikkeling en verfijning van onze filmcultuur en steun de filmmaker.
Home Over CineSud

Doneer of word partner

Draag je steentje bij aan de ontwikkeling en verfijning van onze filmcultuur en steun de filmmaker.

CineSud zorgt voor een breed draagvlak voor film, voor kansen voor nieuwe makers en industry professionals om zich verder te ontwikkelen en hun projecten te financieren, en voor mogelijkheden voor filmmakers om projecten te maken die mensen raken, inspireren en boeien. Ook als niet-filmmaker kun je je steentje bijdragen.

Bouw mee

Of je nu filmmaker bent of gewoon iemand die graag films kijkt of cultuur een warm hart toedraagt: iedereen kan een steentje bijdragen aan de verdere ontwikkeling van Limburg als filmregio en als broedplaats voor talent. Zo bouwen we samen aan de versteviging van de sector en mogelijkheden voor makers.

"CineSud zorgt voor het fundament van de Limburgse filmindustrie."

Pieter Kuijpers

Word onze filmvriend en doneer

Ben je filmliefhebber? Draag je cultuur en talentontwikkeling een warm hart toe? Of vind je het gewoon fijn om (nieuwe) makers verder te helpen, mooie producties te helpen realiseren en bij te dragen aan een aantrekkelijk cultureel en creatief klimaat in Limburg en omgeving? Al vanaf een kleine donatie per jaar kun je het verschil maken. Waarom zou je nog wachten?

Ik draag graag een steentje bij!

Ben je niet werkzaam in de industrie, maar wil je toch je steentje bijdragen? Door een eenmalige donatie (die je natuurlijk altijd kunt herhalen) kunnen we nieuwe filmmakers nog meer kansen geven, onze samenwerkingen op gebied van filmeducatie blijven verfijnen en blijven bouwen aan een stevige filmcultuur in de regio. Als donateur (v.a. €25) word je in het jaar van je donatie uitgenodigd voor minimaal twee gratis filmvertoningen en ontvang je de laatste nieuwtjes digitaal in je mailbox.

Partner of sponsor worden?

Door het brede nationale en internationale draagvlak voor CineSud, de stevige verankering in de regio en de bewezen succesvolle trainings- en educatie-programma's voor nieuwe filmmakers en jong talent, is CineSud ook een ideale partner voor bedrijven en organisaties om hun positionering en bedrijfsimago te versterken. Als partner of sponsor van CineSud (of een van haar activiteiten) ben je maatschappelijk betrokken, geef je om cultuur en talent en steun je de ontwikkeling van creativiteit, ondernemerschap en betrokkenheid in Limburg en de grensregio Nederland, België en Duitsland. Interesse? Neem dan via het contactformulier hieronder contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Ben je geïnteresseerd in onze activiteiten of wil je je aansluiten bij CineSud? Neem via dit formulier contact met ons op. Benieuwd wie bij CineSud werken of een specifieke medewerker bereiken? Klik hier.