Zuidelijke Film Pitch 2023

Speciaal voor makers uit Limburg, Brabant, Zeeland en Vlaanderen.

Enkele keren per jaar organiseert CineSud een Pitching Forum waar een selectie makers hun project kan pitchen tegenover een professionele jury. De Zuidelijke Film Pitch wordt dit jaar georganiseerd i.s.m. CineZee en het Zuidelijk Film Festival en vindt plaats op vrijdag 12 mei. Geselecteerde deelnemers ontvangen pitch training en pitchen hun filmidee tegenover een professionals jury. De winnaar ontvangt €2.000 productiebudget.

Zuidelijke Film Pitch

CineSud stimuleert nieuwe filmmakers en industry professionals op allerlei manieren. Zo organiseren we FilmLab Zuid en Writers Rooms, maar bieden we ook mogelijkheden voor co-financiering. Met het Pitching Forum willen we kansrijke plannen van filmmakers weer een duwtje in de rug geven. Het winnende filmplan voor deze Zuidelijke Film Pitch krijgt een bijdrage in het productiebudget van €2.000 aangeboden. Het Pitch Forum vindt plaats op vrijdag 12 mei om 16.00 uur in Cinecitta Tilburg. Je pitcht tegenover een professionals-jury. Later die avond wordt tijdens het openings-event van het Zuidelijk Film Festival de winnaar bekend gemaakt. Afsluitend vinden er de networking-drinks plaats, waar je nog kunt netwerken met de aanwezigen. 

Programma

01-05-2023
12-05-2023
10:00 tot 12:00
Pitch-training Online

Geselecteerde deelnemers & projecten

Meet the Coach

Geselecteerde deelnemers ontvangen een pitch training op 01 mei 2023, om 10:00 uur. De online pitch training wordt gecoacht door Rinskje Raap (Rinkel Film). 

Meet the Jury

Je pitcht tegenover een professionals-jury. Later die avond wordt tijdens het openings-event van het Zuidelijk Film Festival de winnaar bekend gemaakt. 

Contact us.

Do you have any questions or just want to get in touch with us? Contact us by using the contact form below.

Contact us!