Limburg Film Festival 2023 | Industry Day

Industry programma voor makers georganiseerd door CineSud.

Van 1 t/m 4 juni 2023 vindt vanuit het epicentrum in Venlo de zevende editie van het Limburg Film Festival (LFF) plaats. Van amateurfilms en (film)educatietrajecten tot videokunst en professionele producties; het Limburg Film Festival laat zien wat er de afgelopen jaren is gedaan op het gebied van film. Op zaterdag 3 juni organiseert CineSud een Industry Day met een netwerkbijeenkomst en masterclasses.

Industry Day

Ook tijdens deze zevende editie van het Limburg Film Festival organiseert CineSud een Industry Day speciaal voor filmmakers uit Limburg, maar ook daarbuiten. Kom op zaterdag 3 juni naar de Film in Limburg netwerkbijeenkomst met een CineTalk, panelgesprekken en interviews met interessante gasten en over boeiende ontwikkelingen. Tijdens de CineTalk wordt bovendien de Filmburger van Verdienste Award uitgereikt! Aansluitend is er een netwerklunch.

In de middag kun je deelnemen aan masterclasses om je technische en creatieve vaardigheden te verbeteren, ditmaal gegeven door regisseur Noël Loozen (Limburgia, Spoetnik) en director of photography Joris Bulstra (De Openbaring, Dojo). In de avond duik je lekker het festival in met filmvertoningen en Q&A's met bijzondere gasten.

Programma & Tickets

Zaterdag 3 juni tussen 11.00 en 17.15 uur kun je in Venlo terecht voor een vruchtbare dag vol netwerkmogelijkheden, uitwisseling van kennis en ervaring en tips en tricks!

Kom naar meer events en krijg een leuke korting!

03.06.2023
11:00 tot 12:45
Film in Limburg netwerkbijeenkomst Zaal 1 (Hotel Wilhelmina)
12:45 tot 14:00
Lunchbuffet in Hotel Wilhelmina Hotel Wilhelmina
14:00 tot 15:30
CineMaster #1 | Regie | Noël Loozen Zaal 2 (Hotel Wilhelmina)
15:45 tot 17:15
CineMaster #2 | DOP | Joris Bulstra Zaal 2 (Hotel Wilhelmina)
Reserveer nu je tickets!

Meet the CineMasters

Ben jij benieuwd hoe een regisseur te werk gaat bij projecten? Of hoe een cameraman betrokken raakt bij een project en de stijl en apparatuur bepaalt? Dan zijn deze CineMasters wat voor jou! In deze CineMasterclass neemt regisseur Noël Loozen je mee in zijn werkwijze en beantwoordt hij al jouw vragen. En de uit Limburg afkomstige Director of Photography Joris Bulstra duikt samen met jou in het hoofd van een cameraman en beantwoordt al jouw vragen. Beide masterclasses vinden plaats tijdens de CineSud Industry Day tijdens het het Limburg Film Festival in Hotel Wilhelmina Venlo. Kom je naar de hele dag of meer onderdelen van de Industry Day? Dan krijg je een leuke korting!

Contact us.

Do you have any questions regarding this event? Contact us by using the contact form below.

Contact us!