Limburg Film Pitch 2023

Stuur je idee in en maak kans op €1.500!

Heb jij een korte fictie- of non-fictie projectplan liggen? Of een animatieplan? Schrijf je nu in voor de Limburg Film Pitch tijdens de CineSud Industry Day op het Dutch Mountain Film Festival 2023, geniet van een lunch, breid je netwerk uit en maak kans op een prijs van € 1.500!

Schrijf je hier in voor de pitch!

Limburg Film Pitch

CineSud stimuleert nieuwe filmmakers en professionals op verschillende manieren. We organiseren trainingen, Writers Rooms en bieden filmmakers tal van andere activiteiten aan. Via onze Pitch Forums kunnen we filmmakers kleine productiesubsidies aanbieden, die ze kunnen gebruiken om hun volgende projecten mee te financieren. De winnaar van de Limburg Film Pitch tijdens Dutch Mountain Film Festival 2023 ontvangt een productiesubsidie ​​van € 1.500, die gebruikt dient te worden voor de productie van het gepitchte project.

Meld je hier aan!

Stuur ons je inzending voor de Limburg Film Pitch via onderstaande knop. Een externe commissie van beslissers selecteert minimaal 3 en maximaal 5 deelnemers. Lees hieronder alle regels voor het indienen. Let op: i.v.m. een internationale jury is de voertaal van de pitch en de in te dienen documenten Engels. 

Aanmelden voor de Limburg Film Pitch 2023 is niet meer mogelijk. 

Geselecteerde deelnemers en projecten worden in de week van 23 oktober 2023 officieel bekend gemaakt.

Meet the Participants

Meet the Jury

Dutch Mountain Film Festival 2023

CineSud Industry Day

Check out the complete program.

Contact us.

Do you have any questions or just want to get in touch with us? Contact us by using the contact form below.

Contact us!