Special | Parkbios Vaes 2024

CineSud shorts op Parkbios Vaes 2024.

Van woensdag 15 mei tot en met maandag 20 mei vindt er aan de rand van Maastricht, op Vaeshartelt, een nieuw openlucht filmfestival plaats: Parkbios Vaes. Een deel van het buitengoed wordt sfeervol omgetoverd tot een openluchtbioscoop waar je onder de blauwe (sterren)hemel geniet van een uiteenlopende selectie topfilms, lekker ontspannen vanuit je strandstoel, onder het genot van een hapje en drankje. Op zondag 19 mei programmeert CineSud i.s.m. BEL-fest, Parkbios Vaes en Filmhub Zuid een dag vol regionaal talent.

Parkbios Vaes 2024

Parkbios Vaes (15-20 mei) is een nieuw, onderscheidend evenement dat plaatsvindt voor en tijdens het pinksterweekend. Bezoekers genieten er van klassiekers en kaskrakers op het grote, witte doek in de buitenlucht. Met een speciale hoofdtelefoon (bekend van silent disco) kan optimaal worden genoten van de geluidskwaliteit zonder de rust van de omgeving te verstoren. Dit evenement is een initiatief van ImpactHunters in samenwerking met Vaeshartelt.

CineSud x Parkbios Vaes

Op zondag 19 mei programmeert initiatief BEL-fest i.s.m. regionale filmorganisaties een dagvullend programma waarin lokaal en regionaal talent centraal staat. Onder meer Filmhub Zuid en CineSud sluiten hierbij aan. CineSud programmeert tussen 19.00 en 19.45 uur een blok met korte films. Ook is onder de lange documentaire Candy van Ruud Lenssen te zien. Bekijk het volledige programma hieronder. 

Programma & Tickets

Het programma op 19 mei is gratis toegankelijk. Voor het complete programma van Parkbios Vaes en tickets voor de overige dagen, klik hier.

19 mei
12:00 tot 14:00
Jessica Kulka (Vaarwater en Echoes) door Filmhub Zuid
16:00 tot 18:00
Jong Talent door Kunstbende en BEL-fest
19:00 tot 19:45
CineSud Shorts door CineSud
19:45 tot 20:30
Candy: A Skater's Mind (incl. Q&A met Ruud Lenssen) door Filmhub Zuid

Contact us.

Do you have any questions or just want to get in touch with us? Contact us by using the contact form below.

Contact us!