Talent Camp Odense 2023

Een week lang met internationale filmcollega's aan de slag tijdens Odense International Film Festival?

Wil je een ervaring voor het leven opdoen en filmmakers van over de hele wereld ontmoeten? Dan is Talent Camp Odense misschien iets voor jou! Samen met Screen Talent Europe en Odense Film Workshop kunnen we één Nederlandse deelnemer afvaardigen naar het Talent Camp Odense.

Talent Camp Odense

Talent Camp Odense is een vijfdaagse campus georganiseerd door Odense Film Workshop tijdens het Oscar Qualifying Odense International Film Festival van 28 augustus tot 2 september 2023. Tijdens het Talent Camp volg je workshops, masterclasses, netwerk je met collega-filmmakers en zijn er screenings en andere activiteiten. Talent Camp Odense wordt georganiseerd door, Odense Film Workshop, collega uit het Screen Talent Europe Netwerk.

Lees alles over het Talent Camp in deze one-pager.

Aanmelden 

De aanmelding staat open voor filmmakers van over de hele wereld tussen de 18 en 28 jaar oud. Eén Nederlandse deelnemer kan op kosten van CineSud deelnemen aan het Talent Camp. Naast deelname, zijn ook verblijf (je slaapt samen met een collega-filmmaker op een kamer) en maaltijden inbegrepen. Ook krijg je van CineSud een bijdrage in je reiskosten (max. €250).

Aanmelden is niet meer mogelijk. De deadline is verstreken. De geselecteerde deelnemer wordt op de hoogte gebracht. 

Contact us.

Do you have any questions or just want to get in touch with us? Contact us by using the contact form below.

Contact us!